Sorana Cirstea Iga Swiatek Tenis WTA Romania WTA Indian Wells Tenis

WTA Indian Wells | „Sigur merită să fie în sferturi” Mesajul Igăi Swiatek pentru viitoarea adversară, Sorana Cîrstea

WTA Indian Wells 2023. Iga Swiatek le-a învins pe Bianca Andreescu și Emma Răducanu, iar în faza sferturilor de finală va primi replica Soranei Cîrstea. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 09:50
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 09:49

Iga Swiatek (21 de ani) s-a apropiat la trei pași de apărarea titlului de campioană, cucerit la Indian Wells pentru prima oară, în urmă cu un an. Numărul 1 WTA le-a eliminat în 16-imi și optimi pe Bianca Andreescu, respectiv Emma Răducanu și va urma să o înfrunte pe Sorana Cîrstea (32 de ani), în faza ultimelor opt jucătoare.

Swiatek nu s-a ferit să ofere declarații pozitive la adresa următoarei oponente, în interviul oferit pe teren, după succesul scor 6-3, 6-1, semnat în detrimentul campioanei US Open 2021, Emma Răducanu. 

Iga Swiatek, despre Sorana Cîrstea: „Știu cât de bine poate juca. Merită să fie în sferturi.”

„Ne-am antrenat împreună de câteva ori și în pre-sezon. Știu cât de bine poate juca. Vom vedea, fiecare zi este diferită în tenis. Cu siguranță merită să fie în sferturile de finală. Voi fi 100% pregătită și voi da totul,” a declarat Iga Swiatek, în interviul oferit imediat după încheierea jocului. 

Sorana Cîrstea a fost aproape de victorie în singura întâlnire directă avută cu Iga Swiatek. În optimile Australian Open 2022, românca s-a înclinat în trei seturi, 5-7, 6-3, 6-3. 


„Eram iepuraș, fugeam până la Predeal!” Ion Țiriac dezvăluie cum s-a apucat „din greșeală” de tenis, la 15 ani

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!