VIDEO Sorana Cîrstea, vârf de performanță, în ultimele nouă luni: s-a calificat în optimile turneului WTA 1000 de la Indian Wells

Sorana Cirstea Bernarda Pera Tenis WTA Romania WTA Indian Wells Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 21:20
Data actualizarii: Marti 14 Martie 2023, 09:40

Sorana Cîrstea a reușit cel mai bun rezultat al său în circuitul WTA, după semifinala jucată la Birmingham, în vara anului trecut.

Sorana Cîrstea (32 de ani, 83 WTA) a acces în faza ultimelor șaisprezece jucătoare a competiției de calibru WTA 1000 de la Indian Wells, California.

Sportiva din România a demonstrat că succesele obținute în detrimentul adversarelor Kimberly Birrell și Madison Keys nu au venit întâmplător și i-a lăsat doar patru game-uri americancei Bernarda Pera, clasată pe locul 43 în lume.

Caroline Garcia, adversara Soranei Cîrstea din optimile turneului WTA 1000 de la Indian Wells

6-3, 6-1 a fost scorul partidei încheiate într-o oră și opt minute, interval în care Cîrstea a semnat cinci break-uri pe serviciul oponentei. În plus, românca nu și-a pierdut serva nici măcar o dată. 

€91,301 este premiul total pe care Sorana Cîrstea și l-a asigurat prin calificarea în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells. Pentru această victorie, Cîrstea va primi €38,783. 

În turul următor, jucătoarea din Târgoviște va primi replica franțuzoaicei Caroline Garcia, care a învins-o în trei seturi, scor 6-4, 6-7 (5), 6-1 pe Leylah Fernandez. Garcia este câștigătoarea en-titre a Turneului Campioanelor și semifinalistă a Openului American.


Momentul în care Loredana Dinu l-a făcut pe Novak Djokovic să transmită un mesaj în limba română

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!