VIDEO Vrea să bată Ucraina de una singură! Cum se antrenează Ana Bogdan, prima rachetă a României, înainte de baraj

Ana Bogdan Romania Cupa Billie Jean King Romania Ucraina Cupa Billie Jean King Tenis WTA Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 23:00
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 22:57

Prima jucătoare a țării noastre în Cupa Billie Jean King, Ana Bogdan se pregătește cu o intensitate fizică extraordinară. 

România va înfrunta Ucraina pe zgură, în Racquet Park Drive, Florida, în 12-13 aprilie.

Echipa câștigătoare va reuși calificarea la turneul final al Cupei Billie Jean King, programat pentru penultima lună a anului.

Ana Bogdan, antrenată de Horia Tecău atât în WTA, cât și în Cupa Billie Jean King

Sub privirile noului antrenor, Horia Tecău, care este, în același timp, căpitan nejucător al echipei naționale, Ana Bogdan s-a antrenat la o intensitate remarcabilă pe zgura verde, dar nu a neglijat nici pregătirea de forță din sală.

Ana Bogdan a efectuat exerciții pliometrice cu un nivel de intensitate ridicat, încercând să își maximizeze săritura, viteza și forța, în ultimele zile de pregătire dinaintea confruntării cu ucrainencele.

Antrenamente pliometrice făcute de Ana Bogdan, în săptămâna barajului cu Ucraina

Însoțită de Jaqueline Cristian, Anca Todoni și Mara Gae, în sudul Americii, Ana Bogdan ar putea ajuta enorm echipa țării noastre în play-off, dacă va reuși prestații solide împotriva Lesiei Tsurenko și a Elinei Svitolina, pe zgura din America. 

În urmă cu un an, România a condus cu 2-0 la meciuri la Koper, în Slovenia, dar a fost întoarsă de gazde. Ulterior, româncele au învins cu 4-0 la dueluri Serbia, acordându-și încă o șansă de calificare la turneul final. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!