VIDEO Tsitsipas și Zverev, out în sferturi la Indian Wells! Trei semifinaliști-surpriză în penultimul turneu ATP 1000 din 2021 

Stefanos Tsitsipas Alexander Zverev ATP Indian Wells Taylor Fritz Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 09:48
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 09:57

Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev au fost eliminați în sferturile turneului ATP 1000 de la Indian Wells. 

Doi dintre reprezentanții de seamă ai noii generații în ATP, Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev au părăsit turneul ATP 1000 de la Indian Wells în faza sferturilor de finală, recunoscându-se învinși în fața georgianului Nikoloz Basilashvili (36 ATP), respectiv în favoarea americanului Taylor Fritz (39 ATP). 

Au fost înfrângeri în trei seturi pentru numerele 3 și 4 ATP. Tsitsipas a cedat, scor 4-6, 6-2, 4-6, pierzând pentru prima dată, în cele trei dueluri disputate cu Basilashvili până în prezent.

Alexander Zverev a câștigat primul set al confruntării cu Taylor Fritz, tânărul american care a suferit o operație la genunchi în vara acestui an, dar a fost întors, scor 6-3, 7-6 în seturile 2 și 3. A fost a doua victorie obținută de Fritz în cele cinci întâlniri directe cu Zverev. 

Frapant în revenirea americanului Taylor Fritz a fost modul în care a reușit să își mențină calmul în setul decisiv, când Alexander Zverev a condus cu 5-2 și a beneficiat de două mingi de meci, la 5-2 și 5-3, ale căror anulări i-au conferit nord-americanului curajul de a crede într-o revenire completă. 

În tiebreak, Fritz a ratat două mingi de meci, dar a reușit calificarea în semifinalele unui turneu ATP Masters 1000 la a treia oportunitate procurată. 

Semifinalele turneului ATP de la Indian Wells

  • Grigor Dimitrov vs. Cameron Norrie 
  • Nikoloz Basilashvili vs. Taylor Fritz

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!