Stefanos Tsitsipas Alexander Zverev ATP Indian Wells Taylor Fritz Tenis ATP Tenis

VIDEO Tsitsipas și Zverev, out în sferturi la Indian Wells! Trei semifinaliști-surpriză în penultimul turneu ATP 1000 din 2021 

Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev au fost eliminați în sferturile turneului ATP 1000 de la Indian Wells. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 09:48
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 09:57

Doi dintre reprezentanții de seamă ai noii generații în ATP, Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev au părăsit turneul ATP 1000 de la Indian Wells în faza sferturilor de finală, recunoscându-se învinși în fața georgianului Nikoloz Basilashvili (36 ATP), respectiv în favoarea americanului Taylor Fritz (39 ATP). 

Au fost înfrângeri în trei seturi pentru numerele 3 și 4 ATP. Tsitsipas a cedat, scor 4-6, 6-2, 4-6, pierzând pentru prima dată, în cele trei dueluri disputate cu Basilashvili până în prezent.

Alexander Zverev a câștigat primul set al confruntării cu Taylor Fritz, tânărul american care a suferit o operație la genunchi în vara acestui an, dar a fost întors, scor 6-3, 7-6 în seturile 2 și 3. A fost a doua victorie obținută de Fritz în cele cinci întâlniri directe cu Zverev. 

Frapant în revenirea americanului Taylor Fritz a fost modul în care a reușit să își mențină calmul în setul decisiv, când Alexander Zverev a condus cu 5-2 și a beneficiat de două mingi de meci, la 5-2 și 5-3, ale căror anulări i-au conferit nord-americanului curajul de a crede într-o revenire completă. 

În tiebreak, Fritz a ratat două mingi de meci, dar a reușit calificarea în semifinalele unui turneu ATP Masters 1000 la a treia oportunitate procurată. 

Semifinalele turneului ATP de la Indian Wells

  • Grigor Dimitrov vs. Cameron Norrie 
  • Nikoloz Basilashvili vs. Taylor Fritz

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!