Soțul Serenei Williams le pune pe Sharapova și Halep în aceeași oală: atacul sub centură al lui Alexis Ohanian Jr. 

Simona Halep dopaj Simona Halep rezultat pozitiv test anti-doping Simona Halep roxadustat simona halep serena williams sotul Serenei Williams Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 08:20
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 14:55

Soțul Serenei Williams a atras din nou atenția asupra cazurilor pozitive de dopaj în tenisul feminin. 

Depistată pozitiv la Roxadustat, în timpul US Open 2022, Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis, prilej folosit de soțul Serenei Williams pentru a o ataca pe jucătoarea din România.

„Ce purtați de Halloween anul acesta? Tricoul ăsta pare că nu se demodează,” a scris Alexis Ohanian Jr. (39 de ani) pe Twitter, făcând referire la tricoul purtat de el însuși în meciul Serena Williams - Maria Sharapova, din cadrul US Open 2019. Pe acesta era inscripționat logo-ul „D.A.R.E”, inițialele unei campanii de combatere a abuzului de droguri, derulate în anii '90. 

Soțul Serenei Williams glumește despre necazul Simonei Halep

Mai mulți fani ai Serenei Williams au întrecut măsura pe rețelele sociale, făcând aluzie la faptul că finala Wimbledon 2019 ar avea legătură cu medicamentul luat de Simona Halep în 2022, din mesajele acestora reieșind o doză notabilă de frustrare generată de incapacitatea favoritei lor de a atinge titlul de mare șlem cu numărul 24. 

În ediția 2019 a turneului de la Wimbledon, Simona Halep a învins-o pe Serena Williams în singura confruntare dintre cele două într-o finală de Grand Slam, scor 6-2, 6-2, în 56 de minute. 

Consumul substanței interzise nu a ajutat-o din punct de vedere sportiv pe Simona Halep

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: lupta pentru adevăr. Am fost informată că am testat pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. E cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul carierei mele, ideea de a trișa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte, întrucât e complet opusă valorilor cu care am fost educată. Să înfrunt o situație atât de nedreaptă, mă simt confuză și trădată. 

Voi lupta până la final pentru a demonstra că nu am ingerat substanța în cunoștință de cauză și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu e vorba despre titluri sau despre bani. E vorba despre onoare și despre povestea de dragoste pe care am construit-o cu tenisul în ultimii 25 de ani,” a scris Simona Halep pe Instagram, pronunțându-se cu privire la cea mai delicată situație din cariera sa. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!