Duminica 10 Iunie 2018, 08:48

Sloane Stephens n-a mai rezistat si a izbucnit la conferinta de presa: "De asta nu va multumesc voua! Sunteti cei mai mari hateri!"

Simona Halep este campioana de la Roland Garros dupa victoria fabuloasa in 3 seturi in fata lui Sloane Stephen.

Daca imediat dupa partida a tinut un discurs plin de fair-play, Sloane Stephens n-a mai rezistat la conferinta de presa de dupa finala. Tinta ei a fost presa! Stephens le-a reprosat acestora ca au scos in evidenta in ultimul timp ca Stephens nu a avut rezultate bune in afara Statelor Unite.

"Cum as descrie intr-un cuvant acest an pe care l-am avut pana acum? Ar fi perseverenta. Am insistat cand a fost greu, am crezut in mine cand nimeni nu o facea. Pot sa spun ceva, sa ramana consemnat? Voi toti scriati pe Twitter incontinuu ca am un record negativ oriunde in afara de Statele Unite. Asa ca m-am descurcat foarte bine la Roland Garros.

Daca vreti sa mai scrieti si despre asta, chiar va rog, as fi foarte fericita. Voi vreti sa spuneti doar ca sunt zero in alte tari si bla, bla, bla. Si tu, si tu, si tu, multi dintre voi ati facut asta.

Nu stiu ce palmares am acum, dar sunt mai buna decat eram. De-asta n-am multumit presei in discursul meu. Voi sunteti cei mai mari hateri ai mei!" a spus Sloane Stephens la conferinta de presa de dupa partida.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Ce rating a primit România, după ultimele măsuri ale Guvernului. Deficitul va continua să crească