Simona Halep devine MOGUL imobiliar! Ce afacere de milioane pregateste in Bucuresti! 
Miercuri 10 Octombrie 2018, 18:35

Simona Halep devine MOGUL imobiliar! Ce afacere de milioane pregateste in Bucuresti! 

Simona Halep investeste masiv in imobiliare. 

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Chiar daca in aceste zile se ocupa de recuperarea fizica in vederea turneelor de la Moscova si Singapore, Simona Halep se concentreaza si pe afaceri.

Cu un castig de aproximativ 27 de milioane de dolari doar din tenis, romanca de pe primul loc WTA are planuri marete pe piata imobiliarelor din Romania.

Potrivit Telekomsport.ro, Simona a decis, de curand, impreuna cu familia ei, sa investeasca o buna parte din castiguri in zona imobiliarelor. Dupa ce a achizitionat hoteluri in Brasov si in zona de nord a statiunii Mamaia, Simona a investit de curand intr-o locuinta proprie intr-una dintre cele mai scumpe zone din Romania, iar planurile constantencei nu se opresc aici.

Recent, Simona a achizitionat un teren in Bucuresti pe care intentioneaza sa ridice un bloc de locuinte. “Investitiile in zona imobiliarelor sunt cele mai rentabile, iar de acest lucru s-a convins si Simona. Probabil ca este o zona in care va investi destul de mult si de acum inainte”, a precizat sursa Telekomsport.ro.VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul European a adoptat o nouă rezoluţie prin care solicită aderarea României şi Bulgariei la Schengen