Serena Williams, dopată? Mouratoglou nu s-a abținut și a făcut o declarație complet neașteptată

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 27 Mai 2023, 08:25
Data actualizarii: Sambata 27 Mai 2023, 08:36

Patrick Mouratoglou a menționat că ar exista mulți jucători activi în ATP și WTA care se dopează. 

Iritat vizibil de șirul ultimelor întâmplări din cazul Simonei Halep, antrenorul Patrick Mouratoglou a reacționat puternic pe marginea acestui subiect, scoțând la iveală dublul standard remarcat de el în judecata Agenției Internaționale a Integrității în Tenis. 

Din declarația făcută de Mouratoglou, lumea tenisului a ajuns să se gândească la faptul că fosta elevă a antrenorului francez, Serena Williams, s-ar fi numărat printre jucătoarele care ar fi consumat anumite medicamente de care nu aveau nevoie, de fapt, prin regula scutirii pentru uz terapeutic. 

Mouratoglou: „Vreți să știți cine sunt jucătorii care se dopează cu adevărat? Încă joacă.”

Comentând ultima amânare cu o lună a procesului Simonei Halep, căreia nu i-a fost acordat dreptul legal de a se prezenta la o audiere în care să își prezinte cazul de nevinovăție, Patrick Mouratoglou a aruncat alte paie pe foc, în ce privește integritatea „Sportului Alb”:

„Probabil vor să arate lumii că munca lor are o însemnătate. Imensa majoritate a jucătorilor care au fost găsiți dopați în ultimii ani sunt victimele contaminării. Vreți să știți cine sunt jucătorii care se dopează cu adevărat? Încă joacă", a spus Patrick Mouratoglou, într-un comentariu pe rețelele sociale. 

Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial din august 2022. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!