Rivalitate Nadal - Alcaraz? „Nu, nu, nu, am 36 de ani!” Rafa Nadal, despre puștiul de 19 ani: „Nu e normal!”

Rafael Nadal Carlos Alcaraz Carlos Alcaraz declaratie Nadal Alcaraz meciuri directe Rafael Nadal ATP Masters 1000 Madrid Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 15:40
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 15:43

Rafael Nadal se consideră prea bătrân pentru a începe o nouă rivalitate istorică în tenis. 

Rafael Nadal s-a apropiat la o lună de împlinirea vârstei de 36 de ani și se consideră mult prea bătrân pentru a începe o nouă rivalitate. Jurnaliștii spanioli au vorbit despre începutul unui nou conflict savuros în ATP, între Nadal și Alcaraz, înaintea celui de-al treilea meci direct dintre cei doi. 

„O rivalitate nouă?”, a fost întrebat Nadal de jurnaliști, la conferința de presă organizată după meciul cu David Goffin, câștigat dramatic în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Madrid.

Rafael Nadal: „Carlos nu e un tip normal, cum nici Roger, Novak sau eu nu am fost.”

„Nu, nu, nu. Nu cred că mai ajung la rivalitatea asta. Am 36 de ani!”, a spus Rafael Nadal, lăsând de înțeles că nu va apuca să joace foarte multe meciuri împotriva noului puști senzațional al circuitului ATP, Carlos Alcaraz (19 ani, 9 ATP). 

„Nu știu cum poate fi bătut, sincer. Are 1000 de vieți, e un leu și supraviețuiește în fiecare meci. Cred că, dacă joc un meci foarte bun, am șanse să câștig,” a declarat Carlos Alcaraz, înaintea confruntării din sferturi, la Madrid. 

„Nu trebuie să se mai uite la mine, e deja o vedetă. Face lucruri uimitoare, sunt fericit în calitatea mea de coleg spaniol, dar și ca fan al sportului, pentru că vom vedea un jucător grozav pentru mult timp, de acum înainte. 

Nu e un tip normal, la fel cum Novak, Roger, sau probabil eu nu am fost normal,” a completat Rafael Nadal, despre următorul său adversar din capitala Spaniei. 

Nadal vs. Alcaraz se joacă vineri, 6 mai, după ora 17:00, ora României. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!