Tenis

PRIMA REACTIE a Simonei Halep dupa titlul castigat la Roma, al treilea la rand! | "Probabil ne vedem in finala Roland Garros, Karolina!" 

Simona Halep si-a adjudecat titlul WTA Premier 5 de la Roma, dupa 6-0, 2-1 (ret.) in finala jucata in compania Karolinei Pliskova.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Septembrie 2020, 16:24
Data actualizarii: Luni 21 Septembrie 2020, 16:52

Simona Halep si-a adjudecat al 22-lea titlu WTA al carierei, dupa 6-0, 2-1 impotriva cehoaicei Karolina Pliskova (4 WTA), in finala competitiei WTA Premier 5 de la Roma.

Halep a fost relaxata si luminoasa la ceremonia de premiere, in cadrul careia i-a multumit echipei pentru sprijin si i-a transmis Pliskovei ca s-ar putea sa se revada in finala Roland Garros 2020. 

  • Simona Halep WTA Roma 2020

Simona Halep: "Iubesc acest turneu si sunt fericita ca pot sa tin, in sfarsit, in brate acest trofeu."


"Buongiorno a tutti,"
si-a inceput Simona Halep discursul invingatoarei, pe care l-a continuat spunand: "Multumesc, Karolina. Traim vremuri dificile, dar va multumesc pentru ca ati venit si organizatorilor pentru rabdare. A fost o energie buna pe terenuri in aceasta saptamana. Felicitari, Karolina, stiu ca nu ti-ai dorit sa inchei asa finala, dar ai jucat grozav in aceasta saptamana. Iti urez o recuperare usoara si probabil ne vom vedea peste o saptamana la Roland Garros in finala (rade)," a declarat Simona Halep. 

"In 2013 mi-am inceput ascensiunea catre varful tenisului mondial chiar aici, la Roma. Atunci m-am bucurat sa ajung in semifinale, dar uite ca, in sfarsit, dupa doua finale pierdute, ma bucur ca am reusit sa-l castig. Iubesc acest turneu si sunt fericita ca pot sa tin in brate acest trofeu," a adaugat numarul 2 WTA. 

"Simona a fost prea puternica, ar fi trebuit sa fiu 100% din punct de vedere fizic pentru a face fata. Felicitari, Simona pentru aceasta saptamana, ai avut o saptamana grozava," a fost mesajul transmis de invinsa Karolina Pliskova in cadrul ceremoniei de premiere.

CITESTE SI

Modifică setările cookies