VIDEO „Simona Halep dopată? Sunteți nebuni la cap?” Ion Țiriac, cuvinte tari despre Halep și Mouratoglou

Ion Țiriac i-a reproșat Simonei Halep că nu a investit suficient în apărarea sa împotriva ITIA. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 08:45
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 08:46

Ion Țiriac (84 de ani) i-a comunicat Simonei Halep că trebuia să dispună de resurse financiare mai însemnate pentru a face față procesului la care a fost supusă de Agenția Internațională a Integrității în Tenis. 

„I-am spus domnișoarei Halep: după părerea mea, dacă nu are mâine dimineață cinci milioane de dolari pe masă, pentru unul sau doi avocați ca lumea...”, a spus Țiriac.

Ion Țiriac, despre Simona Halep: „Ați uitat toți că a câștigat Wimbledonul?”

Despre antrenorul Patrick Mouratoglou, miliardarul român s-a pronunțat cu o serie de cuvinte incerte: „Nu știu dacă domnul își asumă, nu-și asumă, nu pot să îl întreb, nu l-am întrebat,” a adăugat Ion Țiriac. 

„Nu știu ce face Simona, acum se duce la TAS. Dar știe lumea ce e TAS? În 2000, proba Andreei Răducan a fost manipulată, au trimis 62 de ml și s-au întors 100 ml. Ce face TAS? Sparge toate regulile. Așa că în ce lume suntem? Păi după un an de zile vine cineva și spune că a săpat și a mai găsit ceva, pașaportul biologic.

„Simona Halep e una dintre româncele care ne-a adus ceva pe masă în special când ne era foame.”

Păi ai controlat-o de 380 de ori în 10 ani și n-ai găsit... Și atunci e o treabă care nu e curată pe undeva. Acum Simona se duce la TAS, cu ce speranțe, nu știu. Înțeleg că s-a dus cu niște avocați din Los Angeles. Nu îi cunosc, dar eu îi urez din tot sufletul numai bine.

Noi, românii, suntem o nație de îți vine să plângi câteodată. Fata asta a câștigat Wimbledon pentru țara asta. Păi dacă tu câștigi Wimbledon-ul, ești eroul lumii. Și acum toți am uitat că ea a câștigat la Wimbledon? De ce, pentru că i-a dat cineva să bea compot cu mere sau cu pere? Uite că acum ea în sfârșit a reușit să vină și să spună de unde, când, cum și cine...

Pentru că la început a zis să nu se atingă nimeni de echipa ei... E, uite că se pare că din echipă i-a dat cineva ceva să bea. Dar Simona Halep, dopată? Sunteți nebuni la cap? La 32 de ani pentru primul tur la US Open, unde a jucat întotdeauna slab, cum să te dopezi?

Deci Simona Halep este cine este, a fost numărul 1 mondial atâta timp, a câștigat Wimbledon-ul, a câștigat la Roland Garros... Așa că pentru mine rămâne o mare, mare personalitate, nu doar o sportivă. Ea e una dintre româncele care ne-a adus ceva pe masă în special când ne era foame,” a spus Ion Țiriac.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!