Tenis

PERSOANA SPECIALA cu care Simona Halep s-a pozat dupa finala castigata la Dubai | MESAJUL DEOSEBIT transmis lui Darren Cahill 

Simona Halep a dezvaluit cum va sarbatori alaturi de iubitul ei trofeul castigat la Dubai. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Februarie 2020, 11:33
Data actualizarii: Duminica 23 Februarie 2020, 11:48

Desi Simona Halep n-a fost insotita de Darren Cahill la turneul Premier WTA de la Dubai, antrenorul australian nu a intarziat sa o felicite public pe numarul 2 WTA. 

"Felicitari, Simo. Ai luptat uimitor pe intreaga durata a saptamanii impotriva catorva oponente foarte dificile. Puterea si caracterul tau depasesc orice obstacol. O saptamana minunata facuta de antrenorii Arti (n.r. Artemon Apostu-Efremov) si Cosmin (n.r. Diaconeasa). Buna treaba, baieti!" a scris tehnicianul in varsta de 54 de ani pe Twitter.

  • Simona Halep WTA Premier Dubai 2020 finala Elena Rybakina

Darren Cahill catre Simona Halep: "Puterea si caracterul tau depasesc orice obstacol"

"Chiar daca nu ai fost prezent aici, reprezinti o mare parte din aceasta victorie. Multumesc, Darren!" i-a raspuns Simona antrenorului de la Antipozi intr-un mesaj pe Instagram. 

La finalul ceremoniei de decernare a trofeului de la Dubai, Simona Halep a fost insotita de iubitul ei, Toni Iuruc, alaturi de care va vizita azi pentru prima data Burj Al Arab, un hotel de lux a carui cladire are o inaltime similara cu Turnul Eiffel, anume 321 de metri. 

"Maine voi merge, probabil nu ar fi trebuit sa o spun, dar voi merge in vizita la Burj Al Arab. Mi-e rusine, nu am fost niciodata acolo. Voi lua micul dejun acolo, acesta e visul meu", au fost cuvintele Simonei Halep spuse la incheierea ultimului act al turneului organizat in Emiratele Arabe Unite. 

Modifică setările cookies