Patrick Mouratoglou vorbește despre tenis, dar nu și despre Simona Halep. Ce a zis francezul

Patrick Mouratoglou Novak Djokovic rafael nadal Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 20:03
Data actualizarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 20:00

Patrick Mouratoglou crede că Novak Djokovic are o șansă mare să mai câștige peste cinci titluri de mare șlem, până la încheierea carierei. 

Patrick Mouratoglou anticipează un sezon 2023 în care Novak Djokovic poate deveni cel mai titrat tenismen din istorie, în clasamentul trofeelor de mare șlem câștigate.

Actualmente ocupant al locului secund în ierarhia tuturor timpurilor, cu 21 de Grand Slam-uri, la unul în spatele ibericului Rafael Nadal, Novak Djokovic va avea șansa de a participa la Australian Open 2023, turneul în care s-a impus de nouă ori, stabilind un record competițional. 

Patrick Mouratoglou: „Dacă Novak mai joacă trei sau patru ani, poate ajunge să aibă între șase și zece turnee de Grand Slam în plus.”

„Lui Novak Djokovic i se va permite să joace la Australian Open, iar cel mai probabil, el va putea să joace cel puțin trei turnee de Grand Slam anul viitor. Acest lucru poate schimba cu totul istoria, deoarece Novak este unul dintre jucătorii care câștigă cele mai multe turnee de Grand Slam în ultimii ani, exceptând 2020, deoarece Wimbledon s-a anulat. Altfel, el înregistrează între două și trei turnee de Grand Slam în fiecare an.

Dacă mai joacă trei sau patru ani și este capabil să câștige două-trei turnee de Grand Slam, poate ajunge să aibă între șase și zece turnee de Grand Slam în plus. Vă puteți imagina asta? E de necrezut.

„Marea întrebare e cât va mai juca Rafa.”

Marea întrebare este cât va mai juca Rafa? Este o întrebare uriașă. De asemenea, va reuși tânăra generație, cu Stefanos Tsitsipas, Daniil Medvedev, Alexander Zverev, toată această generație, dar și cea mai tânără generație, Alcaraz, Rune, Sinner să câștige turnee de Grand Slam și să îl oprească pe Novak, într-un fel, din a câștiga două sau trei turnee de Grand Slam pe an?

Acestea sunt întrebările care fac viitorul atât de interesant și pentru că poate juca acum suntem nerăbdători să vedem toate aceste lucruri,” a scris Patrick Mouratoglou pe rețelele de socializare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!