daria kasatkina Roland Garros 2021 Sorana Cirstea Sorana Cirstea Daria Kasatkina live Tenis

Părinții și-au vândut casa pentru a o ține la tenis, iar acum e în semifinalele Roland Garros: povestea Dariei Kasatkina

Fost număr 10 WTA, Daria Kasatkina a acces în premieră în semifinalele unui turneu de mare șlem. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 17:50
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 17:37

Daria Kasatkina (25 de ani, 20 WTA) este o jucătoare-reper a tenisului actual din Rusia și are o istorie de viață impresionantă.

Kasatkina le-a învins pe Rogers, Giorgi și Kudermetova pentru a ajunge în semifinalele Roland Garros

  • Parintii si-au vandut casa pentru a o tine la tenis! Ce a raspuns adversara Soranei Cirstea din turul 3 la RG, Daria Kasatkina cand a fost intrebata daca este bisexuala

Chestionată într-un amplu interviu care a fost surs banilor care au ținut-o în preajma tenisului în timpul junioratului, Daria a replicat: „Uf, partea asta e grea. Am avut o casă, construită de părinții mei. Au trebuit să o vândă.

Au avut datorii și alte probleme financiare, deci asta a fost singură cale. Aveam 12 ani când mi-am luat rămas-bun de la acea casă. Nu am avut niciun alt sponsor în afară de părinții mei," a dezvăluit Kasatkina, fost număr 10 WTA. 

În același interviu, Daria Kasatkina a admis că este bisexuală și a vorbit deschis despre subiectul homosexualității în Rusia și în tenis.

„În Rusia, lucrurile acestea sunt percepute într-un mod negativ. Europenii sunt mai toleranți, dar restul lumii încă nu acceptă la fel de mult homosexualitatea. Cred că mulți sportivi se tem de consecințe, le e frică că și-ar putea pierde sponsorii; dar cei care admit în public cine sunt fac lucrul potrivit. De ce și-ar ascunde cineva adevărată identitate?" a spus Kasatkina. 

Întrebată despre diferențele în care femeile și bărbații flirtează, Daria Kasatkina a răspuns: "Femeile știu să facă o treaba bună în a te momi. Înțeleg mai bine cum funcționează o femeie, psihologia și nevoile sale. O relație între două femei ajunge să aibă o conexiune mai intensă.

În cele din urmă, există multe neînțelegeri între femei și bărbați, dar ambele tipuri de relații au beneficiile caracteristice, deci am spus 'de ce nu?'" a replicat jucatoarea născută la Togliatti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!