Numarul 2 ATP, depistat pozitiv la testul COVID-19 va rata turneul de la Monte Carlo! | Deciziile incredibile luate de Nick Kyrgios si Roger Federer

ATP Monte Carlo 2021 Daniil Medvedev Nick Kyrgios Roger Federer Tenis Numarul 2 ATP, depistat pozitiv la testul COVID-19 va rata turneul de la Monte Carlo! | Deciziile incredibile luate de Nick Kyrgios si Roger Federer
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Aprilie 2021, 12:16
Data actualizarii: Marti 13 Aprilie 2021, 12:20

Daniil Medvedev a contactat coronavirusul si a fost plasat in izolare. 

Daniil Medvedev a fost depistat pozitiv la testul COVID-19 si va rata competitia ATP Masters 1000 de la Monte Carlo. Numarul 2 ATP a fost pus in izolare si va fi monitorizat de reprezentantii turneului si de echipa medicala a circuitului ATP, noteaza Reuters.

Rusul in varsta de 25 de ani s-a remarcat recent printr-o declaratie controversata, facuta in urma deciziei luate de oficialii Federatiei Franceze de Tenis de a amana Roland Garros cu o saptamana, pentru perioada 30 mai - 13 iunie.

"Sunt putin surprins. Ce se schimba daca turneul incepe cu o saptamana mai tarziu? Vorbim despre Covid-19 aici. Nu sunt sigur ca se va schimba ceva. Trebuie sa spun ca este putin ridicol. Cand privesti in acest fel, iti da senzatia ca, daca amani, Covid-19 va disparea intr-o saptamana. Exista multe reguli. Uneori s-ar putea sa existe unele exceptii. Ca jucator oricum, prefer asta pentru ca imi va oferi o saptamana in plus sa ma pregatesc," a afirmat Daniil Medvedev, conform Gazetei Sporturilor.

Daniil Medvedev la Monte Carlo nu va ramane singura absenta notabila in sezonul de zgura al circuitului ATP. Roger Federer a anuntat ca nu va participa la turneul ATP Masters 1000 de la Roma, dar este asteptat sa ia parte la competitiile din Madrid si Paris, in vreme ce Nick Kyrgios a renuntat definitiv la ideea de a juca meciuri pe zgura in acest sezon, rezultatele sale istorice pe aceasta suprafata nefiind multumitoare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!