Romania Italia baraj Billie Jean King Cup 2021 Monica Niculescu Romania Italia Cluj Tenis

Noroc pentru Romania la tragerea la sorti: care va fi ordinea meciurilor in barajul cu Italia si pe cine se va baza Monica Niculescu pentru victorie 

S-a stabilit ordinea meciurilor barajului de Billie Jean King Cup dintre Romania si Italia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Aprilie 2021, 13:46
Data actualizarii: Vineri 16 Aprilie 2021, 08:33

In urma tragerii la sorti desfasurate in Arena BT din Cluj-Napoca, ordinea meciurilor play-off-ului de Billie Jean King Cup dintre Romania si Italia a fost stabilita. Romania va avea privilegiul de a o trimite in primul meci in teren pe Irina Bara, prima jucatoare a echipei, astfel probabilitatea ca reprezentativa tarii noastre sa conduca dupa primul meci este mai mare decat a scenariului opus. 

In ziua intai a barajului, primul meci va fi disputat de catre numarul 1 al gruparii romane, Irina Bara (132 WTA) si numarul 2 al echipei italiene, Elisabetta Cocciaretto (111 WTA). Al doilea meci al zilei se va juca intre Mihaela Buzarnescu (137 WTA) si Martina Trevisan (99 WTA). 

Programul meciurilor play-off-ului Romania vs. Italia: 


Vineri, incepand cu ora 15:30:

Irina Bara (132 WTA) vs. Elisabetta Cocciaretto (111 WTA)

Mihaela Buzarnescu (137 WTA) vs. Martina Trevisan (99 WTA)

Sambata, de la ora 14:00:

Irina Bara (132 WTA) vs. Martina Trevisan (99 WTA)

Mihaela Buzarnescu (137 WTA) vs. Elisabetta Cocciaretto (111 WTA)

Monica Niculescu / Gabriela Ruse vs. Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone

Barajul va fi incheiat cu meciul de dublu dintre Monica Niculescu / Gabriela Ruse si Jasmine Paolini / Giulia Gatto-Monticone. Nominalizarile pentru a doua zi de concurs pot fi schimbate inaintea inceperii meciurilor de sambata. 

Meciurile de vineri vor incepe de la ora 15:30, in vreme ce partidele de sambata vor debuta de la ora 14:00. Echipa invingatoare va avea sansa de a juca un nou play-off pentru calificarea la urmatorul turneu final. 

Modifică setările cookies