Mouratoglou nu mai colaborează cu Rune! Indiciile care anticipează marele anunț al revenirii Simonei Halep

Patrick Mouratoglou Simona Halep Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Aprilie 2023, 17:35
Data actualizarii: Luni 03 Aprilie 2023, 17:40

Tehnic, Patrick Mouratoglou este pregătit să o antreneze încă de astăzi pe Simona Halep. 

Simona Halep (31 de ani) a coborât astăzi pe locul 26 al clasamentului WTA, însă mai multe indicii par să sugereze apropierea momentului în care dubla campioană de Grand Slam din România va putea reveni în circuitul WTA.

Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou și-a încheiat colaborarea cu Holger Rune, tenismen cu care a lucrat de când românca și-a anunțat suspendarea din tenis. 

Mouratoglou a oprit colaborarea cu Rune. Urmează revenirea Simonei Halep?

„Holger! Ne-am dus la bun sfârșit misiunea și am avut o aventură minunată de șase luni de zile. A fost o plăcere să trăiesc această călătorie alături de tine.

Energia și entuziasmul tău au făcut-o și mai frumoasă. Nu am nicio îndoială că viitorul nu ți-ar pregăti lucruri uimitoare. Rămân cel mai mare fan al tău și voi fi mereu cu ochii pe tine,” i-a transmis Moruatoglou tânărului jucător din Danemarca, pe care l-a ajutat să iasă campion al turneului ATP Masters 1000 de la Paris, după o finală cu Novak Djokovic. 

„A fost grozav să învăț de la tine și m-am distrat de minune în aceste ultime luni. Mă voi asigura că vei putea observa progresul meu în cele ce urmează. Ne vedem curând!”, i-a replicat Holger Rune, mulțumindu-i pentru sfaturi. 

Suspendată pentru dopaj în circuitele WTA și ITF, începând cu data de 7 octombrie 2022, jucătoarea din Constanța a rupt tăcerea și a postat o fotografie în care a semnat o apariție intrigantă, cu piciorul dezvelit, semnând o potențială Simona Halep reinventată. 

Surse urmărite de mii de fani ai tenisului pe Twitter menționează, de asemenea, că Simona Halep s-ar antrena în sudul Franței, la Academia Mouratoglou, în aceste zile, adăugând la probabilitatea ca speculațiile unei reveniri curânde în tenis să devină realitate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!