Simona Halep Grand Slam Simona Halep dopaj Simona Halep suspendata Tenis

„Simona Halep se luptă cu două amânări” Ultimele noutăți din procesul dublei campioane de Grand Slam

Simona Halep se confruntă cu mai multe amânări, în ancheta derulată pentru a stabili dacă este vinovată sau nu de dopaj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 10:45
Data actualizarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 10:47

Firicel Tomai, antrenorul care a pregătit-o pe Simona Halep în fazele incipente ale carierei jucătoarei din Constanța, a oferit noi informații despre procesul Simonei Halep la Sports Resolutions, tribunalul independent din Marea Britanie.

Acesta a confirmat că probele care au atestat că Simona Halep ar fi consumat Roxadustat prin intermediul unor suplimente contaminate au fost retrimise în laborator. 

„Simona Halep se luptă cu două amânări,” anunță fostul său antrenor, Firicel Tomai 

„Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator.

Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei. Dar Simona, precum Sorana Cîrstea, au vârsta și calitățile necesare încât să mai poată juca tenis 3-4 ani”, a precizat Firicel Tomai la Digi Sport. 

Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de peste șapte luni, de când pierdea în primul tur al Openului American, în fața Dariei Snigur. 


„Este final de carieră pentru ea!” Anunț surprinzător despre viitorul Simonei Halep

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!