Simona Halep Cori Gauff WTA Toronto 2022 Simona Halep antrenament Mouratoglou Simona Halep Patrick Mouratoglou Simona Halep serviciu Tenis

VIDEO Mouratoglou a scos-o pe Simona Halep la antrenament imediat după meciul de două ore cu Cori Gauff: ce a pus-o să exerseze

Patrick Mouratoglou și Simona Halep s-au concentrat asupra îmbunătățirii serviciului, în antrenamentul inopinat, susținut imediat după terminarea sfertului de finală de la Toronto, câștigat împotriva americancei Cori Gauff. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 10:10
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 10:10

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) mai are nevoie de o singură victorie pentru a reveni în top 10 WTA, dar Patrick Mouratoglou nu a fost impresionat de calitatea serviciului sportivei din România în sfertul de finală de la Toronto, câștigat 6-4, 7-6, în defavoarea americancei Cori Gauff (18 ani, 11 WTA). 

Patrick Mouratoglou, neimpresionat de serviciul Simonei Halep

În consecință, antrenorul francez cu origini grecești, ajuns de curând la Toronto, a scos-o pe Simona Halep pe terenul de antrenament, imediat după încheierea meciului de 109 minute și i-a cerut elevei sale să își exerseze suplimentar serviciul. 

„Patrick mi-a spus că am nevoie să mă mai antrenez puțin. Serva mea nu a fost grozavă azi. Am făcut antrenamentul, pentru că am simțit că a fost o idee bună. Mi-a mers bine la antrenament, așa că sper să pot servi bine în meciul din semifinale,” a povestit momentul Simona Halep, în cadrul conferinței de presă. 

Simona Halep, despre impactul adus de Patrick Mouratoglou

„Înainte să-l întâlnesc pe Patrick Mouratoglou, aveam motivația scăzută și nu puteam să muncesc cu adevărat. Eram aproape terminată în ce privește tenisul, dar mi-a adus focul interior înapoi și motivația.

El a avut încredere că încă pot juca un tenis bun și mi-a transmis acest sentiment. Facem o echipă bună, în opinia mea, am încredere în el și în ceea ce facem, iar acum pot să arăt prin rezultate. 

Progresez și sper să ajung la rezultate mult mai bune în viitor,” a adăugat Simona Halep în fața jurnaliștilor prezenți la Toronto, lăudând impactul pozitiv adus de tehnicianul francez în cariera sa.

Modifică setările cookies