GALERIE FOTO Motive mari de îngrijorare în tabăra Anei Bogdan, înaintea finalei Transylvania Open 2024 (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

Transylvania Open 2024 Ana Bogdan Karolina Pliskova Turneu WTA Cluj-Napoca Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 11 Februarie 2024, 14:59
Data actualizarii: Duminica 11 Februarie 2024, 14:59

Ana Bogdan are motive de încredere, dar și de îngrijorare, în ziua finalei Transylvania Open 2024, care va fi transmisă în direct și în exclusivitate de Pro Arena și VOYO, de la ora 17:30. 

De 6 ore și 18 minute a avut nevoie Ana Bogdan pentru a trece de Arantxa Rus și de Jaqueline Cristian, în sferturile și semifinalele Transylvania Open 2024

Dincolo de oboseala notabilă acumulată în ultimele două zile, oamenii din echipa româncei calificate în finala turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca au câteva motive serioase de îngrijorare. 

Ana Bogdan, în finala Transylvania Open 2024 cu o răceală, o bășică și o stare de epuizare

În primul rând, Ana Bogdan a admis că se confruntă cu o răceală asupra căreia preferă să nu se gândească în aceste ore cruciale ale carierei sale, însă rămâne de văzut cât de mult o va afecta aceasta din punct de vedere fizic, în ziua finalei.

În al doilea rând, time-out-ul medical cerut de Ana Bogdan în timpul semifinalei cu Jaqueline Cristian aduce aminte de epuizarea care a lăsat urme pe corpul româncei. „Am cerut time-out pentru că mi se deschisese o bășică la picior și mă deranja foarte tare, dar, după ce m-a bandajat mai bine, nu am mai simțit nimic,” a dezvăluit Ana Bogdan, în conferința de presă susținută sâmbătă-seara. 

6 ore și 18 minute a stat pe teren Ana Bogdan în sferturile și în semifinalele Transylvania Open

  • Meciurile Anei Bogdan cu Arantxa Rus și Jaqueline Cristian s-au desfășurat într-un interval de 24 de ore. 

Dar Ana Bogdan este jucătoarea care strălucește în ciuda limitărilor fizice. O arată nu doar revenirea de la 2-4, în setul decisiv al meciului cu Arantxa Rus, în care neerlandeza părea jucătoarea mai proaspătă, ci și modul în care a gestionat finalul semifinalei cu Jaqueline Cristian. 

„Atât timp cât sunt puternică din punct de vedere mental și îmi doresc din suflet să joc cât mai bine și să fiu învingătoare, cred că nu poate să mă oprească nimic, nicio durere, iar oboseala nici nu o mai simțeam, la un moment dat,” a completat Ana Bogdan. 


Ana Bogdan - Karolina Pliskova este marea finală a ediției 2024 a turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca.

Partida va fi transmisă în direct pe Pro Arena și VOYO, de la ora 17:30. 


Halep, Ruse și Bogdan: a treia jucătoare din România care ajunge în finala Transylvania Open

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!