VIDEO Moment incredibil la Cluj-Napoca! Gabrielei Ruse i-a sunat telefonul în timpul propriului meci: „E antidoping-ul!”

Gabriela Ruse Gabriela Ruse telefon Tenis WTA Romania Transylvania Open 2022 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2022, 21:30
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2022, 23:06

Gabriela Ruse a produs un moment rar văzut în lumea tenisului, la Cluj-Napoca, văzându-se nevoită să oprească partida pentru a opri o alarmă menită să-i aducă aminte de controlul antidoping. 

Gabriela Ruse (24 de ani, 82 WTA) a fost autoarea unui moment hazliu în timpul meciului pe care l-a disputat contra franțuzoaicei Harmony Tan, în runda inaugurală a Openului Transilvaniei.

Sportiva din România a oprit partida fără intenție, după ce propriul telefon a sunat, deranjând derularea unui punct. După câteva secunde de confuzie, Gabriela Ruse s-a îndreptat către scaunul de odihnă, scoțând telefonul din geantă și oprind sunetul alarmei, sub ochii arbitrului de scaun. 

Gabriela Ruse a oprit fără intenție derularea propriei partide

„E antidoping-ul!”, a motivat Gabriela Ruse, care a uitat să activeze modul silențios al propriului telefon. Clipa a fost încheiată de aplauzele spectatorilor, care au precedat reluarea imediată a jocului. 

În prima ediție a turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, intitulat Transylvania Open, Gabriela Ruse a fost eliminată de Simona Halep în primul tur, scor 6-1, 6-2. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!