Eugenie Bouchard Tenis WTA Romania Transylvania Open 2022 Turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca Tenis

GALERIE FOTO O piruetă, și-a plecat! Eugenie Bouchard s-a retras după un singur set jucat la Cluj-Napoca

Eugenie Bouchard a părăsit turneul de la Cluj-Napoca după un singur set jucat, din cauza unor probleme fizice acuzate în zona coapsei drepte. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2022, 19:25
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2022, 20:07

Beneficiară a unui wildcard cerut organizatorilor clujeni, Eugenie Bouchard s-a retras din turneul WTA 250 din Transilvania în prima rundă competițională, la finalul primului set jucat în compania ucrainencei Anhelina Kalinina, cap de serie al tabloului principal, în urma retragerii Barborei Krejcikova. 

6-3 a fost scorul setului palpitant jucat de Bouchard și Kalinina, probabil manșa care a adus tenisul de cea mai înaltă calitate, în primul tur al Openului Transilvaniei, ediția 2022.

Genie Bouchard, vizită scurtă la Cluj-Napoca: s-a retras după un singur set, din cauza unei accidentări la coapsa dreaptă

Bandajată la coapsa stângă încă din startul partidei, Genie Bouchard a chemat medicul în pauza dintre seturi, decizând câteva minute mai târziu să nu riște o accidentare. 

„Sunt dezamăgită că am încheiat turneul din România în acest fel pentru că mi-a plăcut foarte mult să fiu aici, la Cluj. Am făcut o întindere a flexorului șoldului acum câteva zile, la antrenament. Am încercat să fiu cât mai pregătită pentru acest meci.

Ieri am făcut un RMN, iar rezultatele nu arătau atât de rău, așa că m-am gândit că pot juca. Dar a fost din ce în ce mai greu pe măsură ce meciul avansa. Așa că, pentru a evita o accidentare mai mare, m-am gândit că cel mai bine ar fi să mă retrag. Asta, deși urăsc să mă retrag și mi-aș fi dorit să fi avut un parcurs frumos în România. Sper însă să mă întorc aici,” a spus Genie Bouchard, la plecare. 

Bouchard și Kalinina au jucat cel mai atractiv set al primului tur la Transylvania Open

Bouchard și Kalinina au jucat cel mai lung game derulat până acum la actuala ediție a turneului, în al patrulea game al meciului jucându-se nu mai puțin de zece egalități. 

2796 de euro va primi Eugenie Bouchard pentru prezența în turneul de la Cluj-Napoca, în timp ce Anhelina Kalinina și-a asigurat deja un cec în valoare de 3899. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!