GALERIE FOTO L-au convins banii? Kyrgios vrea să se apuce de alt sport după tenis, dar nu e vorba despre baschet

Nick Kyrgios Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 07:48
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 07:48

Nick Kyrgios a dezvăluit care este disciplina sportivă care îl atrage cel mai mult, în momentul de față. 

Fără meci oficial jucat în ultimele unsprezece luni, Nick Kyrgios a reapărut în vizorul fanilor săi cu ocazia unei sesiuni de întrebări și răspunsuri ținute pe contul său de Instagram.

Tenismenul din Canberra a recunoscut că și-ar dori să urmeze o scurtă carieră în box, după ce parcursul său în lumea tenisului se va încheia.

Nick Kyrgios vrea să se apuce de box, după retragerea din tenis

Fostul finalist al turneului de la Wimbledon a promis că va chema el însuși în ring câteva personalități din lumea sportului.

Între timp, Nick Kyrgios a anunțat că va reveni în tenis curând cu foame de victorii, însă fanii săi l-au provocat să se gândească la conaționalul Bernard Tomic ca variantă pentru o primă luptă în ring.

„Am preocupări mai mari acum, cum ar fi să mă pregătesc pentru Wimbledon,” a fost replica lui Kyrgios la această idee, ironizându-l în această manieră pe Tomic pentru regresul său în tenisul mondial, notează Daily Mail

În anii precedenți, Kyrgios a fost criticat pentru că a acceptat să joace meciuri demonstrative în Arabia Saudită contra unor sume impresionante, în contextul în care se declarase accidentat și, în consecință, indisponibil pentru turnee ATP organizate cu doar câteva zile înainte.

Logan Paul a câștigat $5,25 milioane după lupta cu Floyd Mayweather

Luptele pe care Nick Kyrgios le-ar putea purta în ring au posibilitatea de a contura mai puternic trendul meciurilor de box organizate între personalități ale sportului și vedete online.

Vloggerul american, Logan Paul a încasat $5,25 milioane pentru partida de box acceptată în compania fostului campion mondial, Floyd Mayweather. 


Primește Simona Halep wildcard doar la Wimbledon? Fostul antrenor explică modul în care sunt acordate

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!