GALERIE FOTO Ion Țiriac, despre victoria Simonei Halep la Wimbledon: „A fost cea mai mare înfrângere din viața Serenei”

Simona Halep Ion Tiriac Serena Williams Wimbledon 2019 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 05 Octombrie 2023, 16:19
Data actualizarii: Joi 05 Octombrie 2023, 16:18

Simona Halep a învins-o cu 6-2, 6-2 pe Serena Williams, în finala Wimbledon 2019, rezultat considerat de Ion Țiriac cel mai mare eșec din cariera americancei. 

Ion Țiriac (84 de ani) apreciază victoria Simonei Halep din finala ediției 2019 a turneului de la Wimbledon drept cea mai mare înfrângere suferită în carieră de Serena Williams.

Învinsă după doar patru game-uri câștigate în 56 de minute de joc, sportiva din SUA a ratat șansa celui de-al optulea titlu de mare șlem pe iarba londoneză, care ar fi coincis cu egalarea recordului deținut de Margaret Court - sportivă care a ieșit de 24 de ori campioană în turneele majore.

Ion Țiriac, despre finala Wimbledon 2019: „A fost cea mai mare înfrângere din viața acestei mari campioane, Serena.”

„Atenţie, fata asta e câştigătoare de Wimbledon. A fost a fost cea mai mare înfrângere a acestei mari campioane, Serena, din viaţa ei. A bătut-o în 56 de minute, 6-2, 6-2, sau cât dracu a fost, că am fost şi eu acolo.

Simona, după părerea mea, ar trebui să îi atace pe toţi. Şi jurisdicţie normală, la New York, că acolo s-a întâmplat. Are trebui să ceară 100 de milioane pagubă, pentru că i-au distrus viaţa”, a spus miliardarul român pentru AS


„Și mie mi-e teamă, recunosc!” Simona Halep, discurs sincer despre una dintre marile temeri ale sale

Simona Halep, apărată de fostul manager de PR, Cosmin Hodor

Fostul manager de PR al Simonei HalepCosmin Hodor se declară bulversat de gravitatea pedepsei primite de Simonei Halep, în contextul în care sportiva din România nu este vinovată 100% pentru acuzația primită, afirmă acesta.

Până să ajungă să conteste decizia la TAS și să aibă șansa de a-și dovedi nevinovăția, Simona Halep a fost apărată public de Ion Țiriac, familia sa și Cosmin Hodor, fostul manager de comunicare al constănțencei. 

„Nu poți să ajungi ca cineva să te pedepsească în halul ăsta pentru ceva pentru care tu nu ai vină sută la sută. Ai ajuns acolo într-o conjunctură.

Nu e un moment prielnic pentru sportul românesc, iar atunci măcar, vorbind de tenis, putem face o revoluție și să pornim de la zero,” a declarat Cosmin Hodor, în emisiunea „Așa-i în tenis.”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!