GALERIE FOTO „Sigur că Serena își revendică titlul acela” Fostul manager de PR al Simonei Halep a apelat la cuvinte grele

Serena Williams cosmin hodor Simona Halep Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 16:10
Data actualizarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 16:14

Cosmin Hodor a reacționat la postarea controversată a Serenei Williams, publicată în ziua în care Simona Halep a aflat că este suspendată pentru patru ani din tenisul profesionist.

Fostul manager de PR al Simonei Halep, Cosmin Hodor a comentat aspru postarea controversată publicată de Serena Williams, în ziua în care românca a primit decizia suspendării din tenis pe o perioadă de patru ani.

8 este o cifră mai bună,” a scris Serena Williams, lăsând loc de interpretare, mesajul său putând însemna că nu recunoaște superioritatea sportivă a Simonei Halep în finala turneului de la Wimbledon 2019, care i-a refuzat americancei șansa titlului cu numărul opt pe iarba londoneză. 

Cosmin Hodor: „I-a dat Simona cu terenul în cap. Să nu uităm că Serena a fost pe nicăieri în finala aia.”

  • Simona Halep a învins-o pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, în finala turneului de la Wimbledon (2019). 

„Păi, ce să comenteze Serena… Da, uitați-vă la imaginile cu ea din 2013 de la Wimbledon și o să vedem ce fenomen e. Este fenomen pentru America, s-a născut în America, sigur că e fenomen pentru că țara în care s-a născut a făcut-o fenomen. 

Nu poate să îi ia nimeni nici ei meritele că a câștigat Grand Slam-uri, dar ea să își vadă de treaba ei. Știi cum e cu ăla care moare de grija altuia. Păi, ce o interesează pe ea în America… 

I-a dat Simona cu terenul în cap în 56 de minute. Sigur că și-ar dori, că își revendică titlul ăla… dar să nu uităm că a fost pe nicăieri în finala aia! Totul e o chestie falsă în jurul Serenei, se folosește de lucrurile astea. 

„În România, nimeni nu are vreun drept și nimeni nu o să se atingă vreodată de performanțele Simonei.”

Să își vadă de treaba ei în America și viața ei, și de fii-sa, și de bărba-su și fiecare își vede de treaba lui.

A fost o ipocrizie să vină tocmai de la asta cu «8 e o cifră mai bună». Hai, să fim serioși!

Să trăiască în lumea lor de politically correct în America, să își apere drepturile ei și așa mai departe că noi ne vedem de treburile noastre aici.

În România, nimeni nu are vreun drept și nimeni nu o să se atingă vreodată de performanțele Simonei,” a spus Cosmin Hodor, în cadrul emisiunii „Așa-i în tenis.”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!