Ion Tiriac, critici dure pentru organizatorii Roland Garros: "Nu va dati seama ca ati comis o mare greseala! E RIDICOL!"

Ion Tiriac Finala Roland Garros 2018 Roland Garros simona halep sloane stephens simona halep sloane stephens finala roland garros Tenis ION TIRIAC / ROLAND GARROS
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Iunie 2018, 10:11
Data actualizarii: Vineri 08 Iunie 2018, 10:16

Simona Halep - Sloane Stephens, finala Roland Garros, sambata, ora 15:00, in direct la ProTV.

Ion Tiriac i-a criticat pe organizatorii de la Roland Garros deoarece niciuna dintre arenele complexului in care se desfasoara Open-ul francez nu este acoperita.

"Nu as face doar un acoperis la Roland Garros, ci patru sau cinci! Nu va dati seama ca ati comis o mare greseala cand ati refuzat sa va mutati la Versailles, unde se putea face cel mai mare complex sportiv din lume. Iar treaba cu acoperisul e ridicola! Aveti 200 de tari care transmit turneul si le spuneti ca Roland Garros este singurul loc din lume unde nu se joaca atunci cand ploua? Ce sport e asta? Ce imagine dati voi Parisului? Nu inteleg ce ati asteptat atat de mult!", a declarat Ion Tiriac pentru LeParisien.

Si in acest an, mai multe partide la Roland Garros au fost amanate sau reprogramate din cauza ploii. Din 2021, francezii vor pune acoperis arenei centrale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!