Între Crăciun și Australian Open, Simona Halep a ales Australian Open: când va pleca numărul 20 WTA înspre Antipozi

Steaua Australian Open 2022 Simona Halep simona halep australian open Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 15:08
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 15:07

Simona Halep va călători de Crăciun înspre Australia pentru a avea suficient timp de acomodare la polul opus al Planetei. 

Simona Halep nu va avea prea mult timp la dispoziție pentru a sărbători Crăciunul în România. Herald Sun anunță că jucătoarea din România va fi, alături de Matteo Berrettini și Casper Ruud printre primii jucători care vor face deplasarea în Australia.

Număr 20 WTA, Simona Halep va sosi la Antipozi luni, 27 decembrie, lucru care înseamnă că își va începe călătoria în a doua zi de Crăciun, întrucât un zbor de la București la Melbourne durează între 20 și 30 de ore, incluzând escalele.

Din momentul în care va păși pe tărâmul australian, Simona Halep va avea o săptămână pentru a se acomoda la temperatura ridicată și a trece peste jet lag-ul inevitabil pe care îl produce un zbor care străbate asemenea lungimi.

Programul Simonei Halep în luna ianuarie


Primul turneu la care Simona Halep va participa în 2022 va fi competiția WTA 250 de la Melbourne, programată între 4-9 ianuarie, urmată de Sydney Tennis Classic WTA 500, fixată la Sydney între 10-15 ianuarie.

După aceste două turnee pregătitoare, Simona Halep va lua parte la primul Grand Slam al anului, Australian Open, programat să înceapă luni, 17 ianuarie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!