justine henin idolul Simonei Halep Serena Williams Tenis WTA Tenis

Se mai teme cineva de Serena Williams? Idolul Simonei Halep o împunge pe americancă: „Are șanse minime.”

Idolul Simonei Halep, Justine Henin consideră că Serena Williams are șanse infime să mai câștige un Grand Slam. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 08:44
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 08:51

Idolul Simonei Halep, Justine Henin a afirmat că Serena Williams și-a pierdut din puterea cu care intimida concurența în WTA, în anii anteriori. Cu 6 victorii în 14 meciuri disputate contra jucătoarei din SUA, belgianca crede că Serena Williams are șanse minime de a mai câștiga un turneu de mare șlem.

Deși nu a mai câștigat un turneu Grand Slam de 4 ani, Serena Williams continuă să rămână activă în circuitul profesionist, în încercarea de a câștiga cel de-al 24-lea titlu de mare șlem, prin care ar egala-o pe Margaret Court în ierarhia all-time care numără trofeele de Grand Slam câștigate în istoria tenisului feminin.

Justine Henin: „Jucătoarele nu se mai tem, iar Serena simte asta.” 


„Tinerele jucătoare se sperie tot mai puțin de Serena Williams. Ne temeam de Serena pe vremea noastră și erau foarte multe jucătoare care se temeau de ea chiar și în ultimii ani. În prezent, nu se mai întâmplă acest lucru, iar Serena simte asta.

Puteți să vedeți asta în atitudinea jucătoarelor. Au câștigat mai multă încredere în propriile forțe când joacă împotriva Serenei. Sunt convinsă că are șanse minime de a mai câștiga încă un turneu de Grand Slam! Va depinde mult de condiția ei fizică, îi va fi din ce în ce mai greu, dacă nu imposibil”, a declarat Justine Henin, conform Tennis World USA, citat de ProSport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!