In ce isi transforma Simona Halep cafeneaua deschisa la Constanta cu 600.000 de euro! Planurile de afaceri ale numarului 1 mondial

In ce isi transforma Simona Halep cafeneaua deschisa la Constanta cu 600.000 de euro! Planurile de afaceri ale numarului 1 mondial

Simona Halep a trecut de 2 milioane de dolari castigati din tenis doar in 2018. In total, ea a obtinut peste 22 de milioane de-a lungul carierei. Meciul Simonei Halep cu Oceane Dodin e live aici. 

SIMONA HALEP - OCEANE DODIN, LIVE, AICI!Simona Halep continua sa castige sume uriase din tenis, dar e constienta ca ulterior carierei sale de jucatoare profesionista va trebui sa aiba un plan de rezerva. Astfel, ea si familia ei s-au apucat sa investeasca o parte din bani in diverse afaceri.

Familia Halep a investit in ultimii ani in afaceri din domeniul HoReCa, insa acum intentioneaza sa o faca si in imobiliare.

Cotidianul Gazeta Sporturilor noteaza ca tatal Simonei, Stere Halep, nu va renunta la afacerile actuale si va continua pe linia pe care a pornit.

O singura afacere planuieste acesta sa modifice. Si anume cafeneaua SH din Constanta.

Sursa citata noteaza ca Stere Halep a hotarit sa transforme SH Cafe intr-un hotel boutique de 5 stele. Asta pentru ca actualul business nu a inflorit la nivelul asteptarilor.

Simona Halep mai detine doua hoteluri in Brasov si in Poiana Brasov, dar si un bloc de 6 etaje, cu apartamente de lux, in zona Mamaia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies