VIDEO Iga Swiatek, discreditată după câștigarea turneului WTA de la Varșovia. Replica aprinsă a polonezei

Iga Swiatek Tenis WTA WTA Varsovia Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 02 August 2023, 10:55
Data actualizarii: Miercuri 02 August 2023, 10:55

Iga Swiatek a câștigat en-fanfare ediția 2023 a turneului WTA 250 de la Varșovia. 

Iga Swiatek (22 de ani, 1 WTA) a răzbunat ghinioanele suferite în edițiile anterioare ale competiției din orașul natal și a devenit, în premieră, câștigătoare a turneului de calibru WTA 250 de la Varșovia.

Ocupantă a primei poziții a ierarhiei mondiale încă din primăvara anului 2022, campioana Roland Garros s-a antrenat cu spor pentru sezonul de hard nord-american, impunându-se pe hardul de acasă. Iga Swiatek a învins-o pe Laura Siegemund, în finala întrecerii, cu un neverosimil scor 6-0, 6-1.

Iga Swiatek, replică puternică pentru cei care consideră turneul de la Varșovia mai puțin important

„Ce săptămână! Am citit undeva că acest turneu WTA 250 nu e la fel de important precum următoarele competiții pe care le voi disputa în Canada și în SUA.

Ei bine... pentru mine acest turneu a fost foarte important și sunt fericită că am beneficiat de o asemenea susținere și o astfel de energie pozitivă din partea voastră, a fanilor. Vă mulțumesc pentru asta și ne revedem curând,” a fost mesajul redactat de prima jucătoare a lumii, pe Twitter. 

În turneul de la Varșovia, Swiatek a legat cinci victorii fără set pierdut, cea mai dificilă conturându-se în faza semifinalelor, în care a jucat tiebreak împotriva belgiencei Yanina Wickmayer (93 WTA). 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!