HALEP, OUT LA MIAMI | Schimbare TOTALA a Simonei! Ce s-a intamplat dupa ce si-a chemat antrenorul pentru sfaturi: reactia romancei

HALEP, OUT LA MIAMI | Schimbare TOTALA a Simonei! Ce s-a intamplat dupa ce si-a chemat antrenorul pentru sfaturi: reactia romancei

Simona Halep - Karolina Pliskova 5-7, 1-6 | TOATE MOMENTELE IMPORTANTE SUNT AICI

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele turneului de la Miami si a ratat sansa de a redeveni lider mondial. O victorie contra sportivei din Cehia si o calificare in finala ar fi readus-o pe romanca in fotoliul de lider mondial.

Simona Halep l-a chemat pe Daniel Dobre pentru sfaturi la scorul de 5-3 in primul set, insa de aceasta data romanca nu a mai fost la fel de vocala ca la precedentul meci. Halep si-a ascultat antrenorul care practic a tinut un monolog.

"Aduna-te, nu s-a intamplat nimic. Nu are break in fata, trebuie sa iti faci serviciul. Ce-a fost a fost. Ai tinut-o bine pe mijloc, continua asa. Da in ea cum poti acolo. Impinge mai mult la serviciu, nu aduci energie. Hai ca se poate! Se poate!", a fost discursul lui Daniel Dobre.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT