SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA 5-7, 1-6 | Halep rateaza sansa de a redeveni LIDER MONDIAL! Simona a pierdut un meci intrerupt de doua ori de ploaie

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA 5-7, 1-6 | Halep rateaza sansa de a redeveni LIDER MONDIAL! Simona a pierdut un meci intrerupt de doua ori de ploaie

Comentam impreuna toate fazele din partida SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA pe www.sport.ro, Facebook/Sport.ro si in aplicatia de mobil Sport.ro.
 

UPDATE | Simona a revenit de la vestiare si a castigat primul game de dupa intrerupere, dar Pliskova a castigat game-ul decisiv si s-a impus in doua seturi, scor 7-5, 6-1. Simona Halep rateaza sansa de a redeveni lider mondial! Meciul s-a terminat dupa ora 01:00, ora Statelor Unite ale Americii. Timpul efectiv de joc a fost de o ora si 13 minute.


UPDATE | Decizia organizatorilor este cruciala in acest moment. Este aproape miezul noptii la Miami, iar cel mai probabil meciul va continua in cursul zilei de maine in Statele Unite ale Americii, in aceasta seara in Romania. Pauza ar fi benefica pentru Simona Halep care ar putea sa se refaca atat fizic, cat si mental si sa incerce o revenire incredibila!


Set 2 | Simona Halep - Karolina Pliskova 0-5! Sportiva din Cehia a dominat autoritar si setul secund! Pliskova a castigat 9 game-uri consecutive! Ploaia a intrerupt din nou pret de cateva minute meciul la 2-0 pentru Pliskova, apoi a trimis sportivele la vestiare la scorul de 5-0. Intreruperea pare a fi una de lunga durata, iar acest lucru ar putea sa o ajute pe Halep. Pliskova este la doar un game de castigarea setului.

Set 1 | Simona Halep - Karolina Pliskova 5-7! Halep a avut in mana primul set, insa Pliskova a reusit in cele din urma sa se impuna dupa 48 de minute. Simona a cerut ajutorul lui Daniel Dobre la scorul de 5-6 pentru Pliskova. La scorul de 3-3 meciul a fost intrerupt din cauza ploii si s-a reluat dupa aproape o ora de intrerupere.


Simona Halep - Karolina Pliskova este meciul care o poate readuce pe Simona Halep pe primul loc in clasamentul mondial. Simona Halep - Karolina Pliskova, partida din semifinalele turneului de la Miami, se joaca in aceasta noapte, nu mai devreme de ora 03:00.

Simona Halep a ajuns in semifinale dupa ce a trecut de Qiang Wang, scor 6-4, 7-5, dupa un meci tensionat. Karolina Pliskova, de cealalta parte, a invins-o pe Marketa Vondrousova, scor 6-3, 6-4.

Simona Halep si Karolina Pliskova s-au mai intalnit de noua ori pana acum. Scorul este favorabil romancei: 7-2. Ultima intalnire dintre cele doua sportive s-a petrecut luna trecuta, in FedCup, cand Simona Halep a castigat in trei seturi, scor 6-4, 5-7, 6-4.

Simona Halep are sansa de a redeveni lider mondial dupa acest meci. O victorie si o calificare in finala de la Miami o va readuce pe Halep in fotoliul de lider mondial. Pliskova poate ajunge si ea pe locul 2 mondial daca va castiga trofeul la Miami.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

FERMA
Marius Crăciun este Fermierul Anului 2019 și câștigătorul premiului de 50 000 de euro!
Felicitări Marius Crăciun, Fermierul Anului 2019!

07:53
FERMA
A doua probă  îi descurajează și pe  Marius și pe Moroșanu
Ceea ce se întâmplă schimbă complet clasamentul și creează o agitație de necrezut în arenă

07:25
FERMA
Prima probă îi obosește peste măsură pe cei doi finaliști Ferma
Cine reușește să capate avantaj și câștigă prima primul pas către premiu

06:14
FERMA
Brigitte îl lovește pe Pastramă, spre deliciul, dar și spaima fermierilor
Un singur picior între iubire și...bătaie

04:17
FERMA
Gesturi suspicioase între Otniela și Moroșanu. Ce se întâmplă între cei doi
"Mai Otniela, o luăm razna, simți și tu?"

03:18
FERMA
Ce s-a întâmplat cu încăierarea dintre Moroșanu și Kamara
Ediția de ieri i-a lăsat pe fermieri înspăimântați, în mijlocul celui mai mare conflict de până acum.

02:55
PROMO
Victoria Răileanu și Adrian Pov #yeslavot

00:34
LA MARUTA
Este transformată! Iulia Vântur a revenit în Romania și are un nou look
Iulia: "Nu am crezut ca-mi voi face vreodata tatuaje"

18:18
LA MARUTA
Loredana a scăpat de toate păcatele, într-un loc sfant
Cum a reușit artista să se purifice in totalitate

13:21
LA MARUTA
Chef Hadad gătește cu ce găsește la Ioana Filimon

05:49
E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT