„O greșeală clară!” Mats Wilander s-a pronunțat ferm în cazul de dopaj al Simonei Halep

Mats Wilander Mats Wilander despre Simona Halep Simona Halep dopaj Simona Halep suspendata Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Noiembrie 2022, 19:10
Data actualizarii: Marti 01 Noiembrie 2022, 19:12

Mats Wilander nu crede că Simona Halep ar fi putut consuma o substanță interzisă în mod intenționat. 

Mats Wilander o susține pe Simona Halep și crede că rezultatul pozitiv al testului anti-doping efecutat la US Open a fost cauzat de o greșeală neintenționată.

Fostul mare tenismen suedez, de șapte ori campion de Grand Slam, a afirmat că speră să o vadă pe Simona Halep revenind în tenisul mondial, în timp ce a declarat public că își menține prezumția de nevinovăție, în ce o privește pe sportiva din țara noastră. 

Mats Wilander: „Inima mea este cu Simona Halep. Dintre toate jucătoarele, ea este una dintre cele care nu are cum să facă așa ceva intenționat.”

Inima mea este alături de Simona Halep. Nu aș pretinde niciodată că o cunosc. Dar am urmărit-o jucând o mulțime de meciuri de tenis de-a lungul anilor și am intervievat-o de câteva ori.

Aș spune că, dintre toate jucătoarele pe care le-am întâlnit, ea este una dintre cele care nu are cum să facă ceva intenționat. Ea a spus că va încerca să își reabiliteze numele.

Nu se știe niciodată, este posibil ca în ziua de azi să iei din greșeală ceva despre care nu știi mare lucru. Dar, din nou, nu-mi pot imagina că există un sportiv în lumea tenisului profesionist care să nu știe ce este bine să consume.

Așa că mă gândesc că este o greșeală clară. Undeva pe parcurs, nu-mi pot imagina... Cred că Simona Halep este o mare atletă și o mare ființă umană, iar inima mea este cu ea. Și sper că își poate reabilita numele, pentru că vreau să o văd pe teren, pentru că presupun că este nevinovată, are un spirit grozav,” a declarat Mats Wilander pentru Eurosport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!