„Djokovic nu mai are mult timp” Semnalul de alarmă tras de Toni Nadal, referitor la viitorul tenisului masculin

Wimbledon 2023 Carlos Alcaraz Novak Djokovic Toni Nadal Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 17 Iulie 2023, 14:11
Data actualizarii: Luni 17 Iulie 2023, 14:10

Fostul antrenor al lui Rafael Nadal anticipează o schimbare dramatică, în circuitul ATP, în anii următori. 

Carlos Alcaraz (20 de ani, 1 ATP) a devenit dublu campion de Grand Slam, în urma succesului improbabil, semnat pe iarba londoneză, după o finală de aproape cinci ore, jucată în compania lui Novak Djokovic (36 de ani, 2 ATP). 

După ultimul act al turneului de la Wimbledon, antrenorul care l-a pregătit pe Rafael Nadal timp de 27 de ani, Toni Nadal anticipează o supremație a tenismenului din Murcia, în circuitul ATP. 

Toni Nadal: „Cu excepția lui Djokovic, care nu mai are mult timp, nu văd niciun jucător să poată opri ascensiunea lui Carlos.”

„A demonstrat acel spirit competitiv pe care îl are și a arătat ce mare campion este. Cu excepția lui Djokovic, care nu mai are mult timp, nu văd niciun jucător în circuit care să poată opri ascensiunea lui Carlos,” a spus Toni Nadal, conform El Pais, sursă citată de Eurosport

„Avem motive să ne entuziasmăm și să avem planuri mărețe în ceea ce îl privește pe Carlos. El ne face să experimentăm ceva minunat și este dificil să exprim ceea ce simt în cuvinte,” a spus antrenorul lui Alcaraz, Juan Carlos Ferrero, pentru COPE.

Mesajul transmis de Nadal lui Alcaraz, imediat după încheierea finalei Wimbledon 2023

Rafael Nadal a reacționat imediat după ce s-a încheiat finala care a durat 4 ore și 42 de minute și i-a transmis un mesaj emoționant lui Carlos Alcaraz, care este considerat ca fiind „urmașul său”. 

„Felicitări, Carlos Alcaraz. Ne-ai oferit o mare bucurie astăzi și sunt sigur că pionierul nostru din tenisul spaniol, Manolo Santana, s-a bucurat de asemenea de acolo de unde e de turneul Wimbledon pe care l-ai câștigat azi. Te îmbrățișez puternic și bucură-te de moment!! Campionule”, a scris Rafael Nadal pe Twitter. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!