emma raducanu Emma Raducanu campioana US Open Tenis WTA Tenis

Emma Răducanu, de nederanjat în drumul ei spre succes: „Nu iau în considerare opiniile altora.”

Emma Răducanu a precizat că nu ia în considerare decât părerile oamenilor apropiați. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 11:08
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 11:15

La finalul primului sezon în care a disputat meciuri în WTA, Emma Răducanu se bucură de presiunea care s-a așezat pe umerii săi, după câștigarea US Open. Sportiva britanică în vârstă de 19 ani declară că este hotărâtă să progreseze și nu ia în considerare orice părere, alegând să se concentreze doar asupra opiniilor care vin din partea oamenilor apropiați.

„Simt că oamenii vor avea păreri și așteptări de la mine, dar nu mă gândesc la asta. Pentru mine, lucrurile care contează sunt propriile așteptări și ce vreau eu să reușesc.

E vorba despre a progresa și de a te vedea îmbunătățindu-te. Nu iau în considerare opiniile altora, exceptând cele ale persoanelor din cercul meu restrâns,” a declarat Emma Răducanu pentru Sky Sports, potrivit Tennis Head

Emma Răducanu, mare pasionată de sporturile cu motor


„Sunt o mare dependentă de adrenalină. Am permisul, dar sunt o mare fană a sporturilor cu motor, așa că poate că o să îmi iau și permisul pentru motocicletă. Îmi doresc ceva rapid și distractiv,” a adăugat Emma Răducanu.

Încheindu-și seria declarațiilor, Emma Răducanu (19 ani, 19 WTA) dezvăluie că se bucură de presiunea pe care o resimte: „Presiunea e un privilegiu, îmi place,” a completat Emma Răducanu, demonstrând că nu a uitat celebrul citat al lui Billie Jean King, imprimat pe holurile Arenei Arthur Ashe, unde sportiva britanică a cucerit titlul la US Open, în acest an. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!