Explicațiile Simonei Halep după eliminarea din turul doi de la Roland Garros: "Nu am astfel de atacuri de obicei, nu știu..."

Simona Halep Roland Garros 2022 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 23:43
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 23:50

Simona Halep a fost învinsă în trei seturi de Qinwen Zheng, scor 2-6, 6-2, 6-1, după o oră și 56 de minute de joc în turul doi de la Roland Garros.

Pentru prima dată din 2015 încoace, Simona Halep a fost eliminată în turul secund la Roland Garros.

Campioana ediției 2018 a Grand Slam-ului de la Paris a cedat în trei seturi, scor 2-6, 6-2, 6-1 în favoarea puștoaicei din China, Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA), iar imaginile surprinse în setul decisiv i-au întristat pe toți suporterii Simonei Halep.

Acuzând dificultăți respiratorii și necesitând intervenția trainer-ului, care i-a verificat tensiunea, la scorul de 0-3, în setul decisiv, Simona Halep a prevestit necesitatea așa-zisului consult medical, când s-a sprijinit în rachetă, vlăguită.

Declarațiile Simonei Halep după înfrângerea din turul doi de la Roland Garros 

"A fost doar un meci de tenis, trebuie să trec peste. M-am antrenat bine, am început bine, dar m-am panicat, nu știu de ce s-a întâmplat, nu a existat un motiv pentru care să am acest atac, nu am astfel de atacuri de obicei, dar s-a întâmplat acum.

Se poate să fie pus prea multă presiune pe mine și de-aceea să se fi întâmplat. Am muncit foarte mult în ultima perioadă, de când am început cu Patrick, îmi doresc foarte mult să reușesc și poate și asta a contribuit. Mai am chestia asta, când îmi doresc foarte mult, să nu mai fiu eu.

O să fie bine, o să muncesc în continuare și o să vedem ce o să se întâmple. Nu a fost despre tenis, poate presiunea celor doi ani grei pentru toată lumea, accidentările de anul trecut, au fost multe momente grele și poate creierul a intrat în panică", a declarat Simona Halep la conferința de presă de după joc, citat de Eurosport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!