Tenis

"Esti un zero! Nu faci niciun rahat pe teren, om de nimic gras care esti!" | Reactie uluitoare a numarului 29 ATP, Benoit Paire in turneul ATP de la Cordoba 

Benoit Paire a avut o iesire nervoasa incredibila in cadrul turneului ATP de la Cordoba, Argentina. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Februarie 2021, 13:22
Data actualizarii: Sambata 27 Februarie 2021, 13:27

Benoit Paire este unul dintre jucatorii recalcitranti ai circuitului ATP, iar parcursul sau la turneul de la Cordoba confirma acest lucru. Dupa o victorie in primul tur cu Nicolas Jarry (1129 ATP), numarul 29 mondial a fost eliminat in turul secund de catre Federico Coria (95 ATP), lucru care i-a starnit o noua reactie nervoasa puternica.

"Esti slab! Zero, zero! Nu faci niciun cacat pe teren. Om de nimic gras care esti!", si-a transmis siesi Benoit Paire in timpul celui de-al doilea meci jucat in Argentina, noteaza Eurosport. 

Benoit Paire a imrpesionat negativ si la primul turneu de mare slem al anului, unde a iesit inca din turul inaugural, fiind eliminat de Egor Gerasimov, numar 83 ATP. 

Frapant cu privire la esecul tenismenului francez de la Melbourne a fost ca a comis intr-un singur meci nu mai putin de 23 de greseli nefortate, mai multe decat cele comise de finalistul Daniil Medvedev. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies