Dupa ce a fost anulata in 2020, Fed Cup se amana, fara o noua data de desfasurare stabilita | Turneul final ar urma sa aiba loc la Budapesta

fed cup Billie Jean King Cup Tenis Fed Cup live text Romania Rusia baraj Cluj-Napoca
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Februarie 2021, 12:19
Data actualizarii: Vineri 19 Februarie 2021, 12:22

Billie Jean King Cup nu se va mai desfasura in luna aprilie 2021. 

Pandemia de coronavirus continua sa dea peste cap calendarele tenisului mondial. Cupa Federatiilor 2021 si-a amanat perioada de disputare din primavara pentru partea finala a acestui an.

Prima editie a turneului final Fed Cup ar fi trebuit sa aiba loc in aprilie 2020 la Budapesta, dar a fost anulata din cauza cresterii numarului de cazuri pozitive la COVID-19. In acest an, organizatorii au hotarat amanarea turneului pentru un interval inca neanuntat.

Experimentatul jurnalist american de la The New York Times, Christopher Clarey a explicat pe Twitter ca oficialilor nu le va fi deloc usor in a gasi o fereastra temporala pentru a tine acest turneu cu toate jucatoarele de top in prim-plan.

Amanarea nu afecteaza barajele din aprilie. Romania vs. Italia se va juca la Cluj-Napoca, iar castigatoarea se va mentine in Grupa Mondiala a Cupei Federatiilor. Este necunoscut deocamdata daca accesul spectatorilor va fi permis in BT Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!