Tenis

Dupa ce a fost anulata in 2020, Fed Cup se amana, fara o noua data de desfasurare stabilita | Turneul final ar urma sa aiba loc la Budapesta

Billie Jean King Cup nu se va mai desfasura in luna aprilie 2021. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Februarie 2021, 12:19
Data actualizarii: Vineri 19 Februarie 2021, 12:22

Pandemia de coronavirus continua sa dea peste cap calendarele tenisului mondial. Cupa Federatiilor 2021 si-a amanat perioada de disputare din primavara pentru partea finala a acestui an.

Prima editie a turneului final Fed Cup ar fi trebuit sa aiba loc in aprilie 2020 la Budapesta, dar a fost anulata din cauza cresterii numarului de cazuri pozitive la COVID-19. In acest an, organizatorii au hotarat amanarea turneului pentru un interval inca neanuntat.

Experimentatul jurnalist american de la The New York Times, Christopher Clarey a explicat pe Twitter ca oficialilor nu le va fi deloc usor in a gasi o fereastra temporala pentru a tine acest turneu cu toate jucatoarele de top in prim-plan.

Amanarea nu afecteaza barajele din aprilie. Romania vs. Italia se va juca la Cluj-Napoca, iar castigatoarea se va mentine in Grupa Mondiala a Cupei Federatiilor. Este necunoscut deocamdata daca accesul spectatorilor va fi permis in BT Arena. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies