Naomi Osaka vs. Jennifer Brady este finala tabloului feminin de la Australian Open! Japoneza a castigat toate cele trei finale de Grand Slam pe care le-a jucat pana acum

Naomi Osaka Australian Open 2021 Finala Australian Open 2021 Jennifer Brady Tenis Naomi Osaka vs. Jennifer Brady este finala tabloului feminin de la Australian Open! Japoneza a castigat toate cele trei finale de Grand Slam pe care le-a jucat pana acum
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Februarie 2021, 09:04
Data actualizarii: Joi 18 Februarie 2021, 09:11

Ultimul act al turneului feminin de la Melbourne va fi un duel intre numerele 3 si 24 WTA. 

Naomi Osaka si Jennifer Brady s-au calificat in ultimul act al editiei 2021 a Openului Australian. Va fi a patra finala de mare slem a carierei pentru jucatoarea din Japonia, care are un procentaj de 100% al victoriilor in finalele de Slam, in vreme ce pentru sportiva din SUA va fi prima prezenta intr-o finala de turneu major.

Jennifer Brady (25 de ani, 24 WTA) a invins-o pe Karolina Muchova in semifinale, la capatul unui meci dramatic, incheiat 6-4, 3-6, 6-4 dupa doua ore fara cinci minute de joc. In intreaga cariera de jucatoare profesionista, Brady a acumulat in palmares un singur titlu WTA, la Lexington in 2020, pe cand Naomi Osaka (23 de ani, 3 WTA) are sase titluri WTA, dintre care trei, de Grand Slam. 

Osaka o conduce cu 2-1 pe Brady la scorul meciurilor directe. Cel mai recent duel intre cele doua a avut loc tocmai in semifinalele US Open 2020, cand Naomi a supravietuit unei sperieturi serioase exercitate de Jennifer, intr-un meci incheiat 7-6, 3-6, 6-3. 

Finala Naomi Osaka vs. Jennifer Brady se joaca sambata-dimineata de la ora 10:30

"Nu-mi pot simti picioarele. Imi tremura picioarele, inima imi bate extrem de puternic," a spus americanca Jennifer Brady, imediat dupa victoria palpitanta obtinuta in defavoarea cehoaicei Karolina Muchova (24 de ani, 27 WTA). 

Finala feminina a Australian Open 2021, Naomi Osaka vs. Jennifer Brady se va juca in data de 20 februarie, sambata-dimineata, cu incepere de la ora 10:30, fus orar romanesc. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!