Andreea Prisacariu Andreea Prisacariu mesaj de Craciun Tenis Tenis

GALERIE FOTO De Crăciun, rebela Andreea Prisăcariu le-a transmis un mesaj direct fanilor 

Jucătoarea de tenis ocupă locul 335 în ierarhia mondială de simplu și 405 în clasamentul de dublu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 11:29
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 11:44

Sportivă legitimată la CS Dinamo, Andreea Prisăcariu e o prezență constantă pe rețelele sociale, unde prezintă pas cu pas ce face în viața sportivă și în viața de zi cu zi. 

Fire rebelă, care a suprins de multe ori prin declarațiile sale, jucătoarea de tenis are mulți fani și nu face niciodată un pas în spate când e "atacată" în mediul online cu o gamă variată de întrebări.

  • Andreea Prisăcariu

De Crăciun, Andreea Prisăcariu a intrat pe Twitter și a postat un mesaj direct pentru cei care sărbătoresc Crăciunul și pentru cei care... nu-l sărbătoresc. 

"Pentru cine sărbătorește Crăciunul... Vreau să vă urez un călduros „Crăciun Fericit” și să vă bucurați de această zi sfântă alături de cei dragi. 

Prețuiește fiecare clipă și trăiește la maximum. Și chiar și pentru cei care nu sărbătoresc Crăciunul... încă vă doresc toată dragostea din lume. Amin", a scris Prisăcariu, pe Twitter. 

În vârstă de 22 de ani, Andreea Prisăcariu (1,70 m) a cucerit în carieră patru turnee ITF. Cel mai înalt loc ocupat la simplu a fost atins în mai 2022, poziția 304 în ierarhia WTA.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!