Mihaela Evi Gloria Bistrita Virale

GALERIE FOTO ”Fetele mele nu vin machiate, rujate”. Ce spune Mihaela Evi, antrenoarea de handbal care face senzație pe Instagram

Mihaela Evi (34 de ani) este antrenoarea de la grupele de juniori ale Gloriei Bistrița

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 11:49
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 11:49

Până la vârsta de 20 de ani, aceasta era jucătoare profesionistă, doar că accidentările au forțat-o să se retragă, după cum a mărturisit pe blogul personal.

Mihaela Evi a vorbit despre elevele sale de la CCJ de handbal de la Gloria Bistrița, unde a început să lucreze după ce a antrenat la Târgu Mureș. 

„Am ajuns la Bistrița după un deceniu petrecut la Târgu Mureș, la un club privat, al nostru, unde am câștigat aproape tot ce se putea câștiga. Fiind club privat, eram doar pe banii părinților, ceea ce nu e OK. 

La Bistrița, strângem cei mai buni copii din oraș și din satele din județ. Eu antrenez fete de clasa a VIII-a și a IX-a, dar fetele mele își ajută părinții la muncile de acasă.

De la chestii simple în casă până la a da de mâncare la animale. Nu vin machiate, rujate, n-au timp, se grăbesc să ajungă acasă să strângă fânul”, a spus Mihaela Evi, într-un interviu acordat pentru GSP.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!