GALERIE FOTO A împărțit Marea Britanie în două: Boris Becker a intervenit între Emma Răducanu și Andy Murray

emma raducanu Andy Murray Wimbledon 2024 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 13:40
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 13:53

Emma Răducanu i-a refuzat lui Andy Murray șansa unui nou meci la Wimbledon. 

Opinia publica în Marea Britanie s-a divizat, după ce Emma Răducanu a refuzat, în cele din urmă, să joace alături de Andy Murray, în proba de dublu mixt.

Mai multe voci au acuzat-o de nesportivitate, deoarece sportiva cu tată român a invocat limitări fizice la încheietura mâinii drepte, când, de de fapt, cred aceștia, și-ar fi prioritizat turneul de simplu și nu s-ar mai fi gândit deloc la interesul scoțianului Andy Murray, tenismen legendar în istoria tenisului britanic.

Boris Becker intervine în situația creată între Emma Răducanu și Andy Murray

„De ce nu îi întrebați pe Andy sau pe Judy cum se simt, în legătură cu asta?”, a intervenit Boris Becker, pe marginea subiectului.

Judy Murray a reacționat sarcastic, spunând că vestea este „surprinzătoare”, transmițând și că organizatorii turneului de la Wimbledon nu au fost cei mai inspirați în alcătuirea programului de joc, întrucât nu au pus suficient de devreme în zi jocul de dublu mixt pe care Răducanu și Murray îl aveau de disputat. Dacă ar fi procedat astfel, perioada de recuperare pentru Emma Răducanu ar fi crescut, înaintea meciului pe care îl are de disputat duminică după-masa, în faza optimilor probei individuale, împotriva jucătoarei Lulu Sun (123 WTA). 

$5,390 ar fi împărțit Emma Răducanu și Andy Murray doar pentru participarea în turneul de dublu mixt, însă miza financiară avea relevanță minimală, în contextul în care ediția 2024 a fost ultima a turneului de la Wimbledon din cariera lui Murray. 


Olanda - Turcia 2-1 | Rezumatul meciului jucat pe Olympiastadion, sâmbătă, 6 iulie

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!