US Open record de spectatori Serena Williams retragere Serena Williams US Open 2022 US Open 2022 record Tenis

Culmea culmilor: US Open a corectat recordul de asistență într-o zi de turneu după retragerea Serenei Williams

Competiția de mare șlem de la New York a stabilit un record nou de asistență: peste 72,000 de spectatori au văzut pe viu meciuri ale Openului American, în a șasea zi a turneului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2022, 08:13
Data actualizarii: Luni 05 Septembrie 2022, 08:13

Turneul de la US Open și-a corectat recordul de asistență înregistrat într-o zi competițională. 72,065 de spectatori au trecut porțile complexului de la Flushing Meadows în data de 3 septembrie, iar performanța de atracție a fanilor tenisului a fost depășită fără ajutorul impactului retragerii Serenei Williams

Complexul Național de Tenis Billie Jean King al Asociației Americane de Tenis a numărat 42,259 de persoane validându-și tichetele de acces în sesiunea de zi, cărora li s-au adăugat alte 29,806 de intrări numărate în sesiunea de seară. 

72,065 de spectatori au asistat la meciurile Openului American din ziua a șasea de turneu

Recordul a fost corectat cu doar 26 de persoane, în raport cu ziua de dinainte, în care meciul retragerii Serenei Williams a contribuit exponențial la bifarea numărului total de 72,039 de vizitatori ai Openului American. 

Rafael Nadal - Richard Gasquet, Danielle Collins - Alize Cornet, Garbine Muguruza - Petra Kvitova, Denis Shapovalov - Andrey Rublev și Karolina Pliskova - Belinda Bencic au fost cele mai puternice meciuri ale zilei cu numărul 6 de concurs la US Open 2022 care au reușit să atragă numărul-record de spectatori ai tenisului la New York

Prima ediție a Openului American a avut loc în anul 1881. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!