Culmea culmilor: să te accidentezi singur la ochi. Cea mai dubioasă accidentare din tenis îi aparține australianului John Millman

John Millman accidentare tenis ATP Acapulco Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 15:19
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 15:12

John Millman a fost nevoit să se retragă din turneul ATP 500 de la Acapulco, după o accidentare nemaivăzută în tenis. 

Australianul John Millman (32 de ani, 80 ATP) a semnat una dintre cele mai neașteptate retrageri dintr-un meci oficial de tenis. La scorul de 6-7, 0-1, Millman s-a accidentat singur la ochi, nereușind să oprească în maniera în care și-ar fi dorit o minge trimisă fără forță de adversarul său, Marcos Giron (28 de ani, 59 ATP). 

Încercând să pareze mingea și ducându-și racheta pe la spate, săritura acesteia l-a surprins pe Millman. Mingea i-a lovit ochiul fără ca acesta să aibă timp să clipească. 

John Millman s-a retras din meci după încheierea game-ului 

„Ochii la minge, întotdeauna!”, a scris John Millman într-un Instastory, reușind să se amuze de propria suferință prin intermediul unei imagini care îl surprinde bandajat la ochiul drept. 

Reacția jucătorului de la antipozi a fost instantă, iar adversarul și-a dat seama imediat de suferința jucătorului din Oceania. 

Lucrul nemaivăzut s-a întâmplat la 6-7, 0-1, avantaj Giron, iar Millman n-a putut să continue mai mult de câteva puncte, retrăgându-se după încheierea game-ului. 

Marcos Giron (59 ATP) s-a calificat în optimile de finală ale turneului ATP 500 de la Acapulco, unde îl va avea ca oponent pe spaniolul Pablo Carreno Busta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!