Tenis

Culmea culmilor: să te accidentezi singur la ochi. Cea mai dubioasă accidentare din tenis îi aparține australianului John Millman

John Millman a fost nevoit să se retragă din turneul ATP 500 de la Acapulco, după o accidentare nemaivăzută în tenis. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 15:19
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 15:12

Australianul John Millman (32 de ani, 80 ATP) a semnat una dintre cele mai neașteptate retrageri dintr-un meci oficial de tenis. La scorul de 6-7, 0-1, Millman s-a accidentat singur la ochi, nereușind să oprească în maniera în care și-ar fi dorit o minge trimisă fără forță de adversarul său, Marcos Giron (28 de ani, 59 ATP). 

Încercând să pareze mingea și ducându-și racheta pe la spate, săritura acesteia l-a surprins pe Millman. Mingea i-a lovit ochiul fără ca acesta să aibă timp să clipească. 

John Millman s-a retras din meci după încheierea game-ului 

„Ochii la minge, întotdeauna!”, a scris John Millman într-un Instastory, reușind să se amuze de propria suferință prin intermediul unei imagini care îl surprinde bandajat la ochiul drept. 

Reacția jucătorului de la antipozi a fost instantă, iar adversarul și-a dat seama imediat de suferința jucătorului din Oceania. 

Lucrul nemaivăzut s-a întâmplat la 6-7, 0-1, avantaj Giron, iar Millman n-a putut să continue mai mult de câteva puncte, retrăgându-se după încheierea game-ului. 

Marcos Giron (59 ATP) s-a calificat în optimile de finală ale turneului ATP 500 de la Acapulco, unde îl va avea ca oponent pe spaniolul Pablo Carreno Busta. 

Modifică setările cookies