VIDEO Ce au spus Nadal și Becker despre Ilie Năstase, în documentarul care a costat peste 700.000 de euro

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 22 Februarie 2024, 20:09
Data actualizarii: Joi 22 Februarie 2024, 20:14

Ilie Năstase va apărea în cinematografele din toată țara ca protagonsit al unui documentar, începând cu luna aprilie 2024. 

Fostul manager de comunicare al Simonei Halep, Cosmin Hodor a scris scenariul documentarului „Nasty”, preluat de regizorul Tudor Giurgiu.

În producția care va apărea în cinematografe în luna aprilie sunt incluși Rafael Nadal, unchiul său, Toni, Jimmy Connors, Billie Jean King, Arthur Ashe, dar și John McEnroe

Ilie Năstase, primul număr unu ATP al Erei Open, omagiat cu un documentar care va fi lansat în aprilie 2024

Costul producției documentarului care nu se ferește să îl arate pe Ilie Năstase intrând în conflicte cu spectatorii și oferind răspunsuri neserioase jurnaliștilor, în timpul conferințelor de presă, a depășit suma de 700,000 de euro. 

„Așa m-am născut. Nu mă pot abține. Încerc, dar nu-mi stă în fire,” admite Ilie Năstase, referitor la firea sa explozivă.

Nadal, Becker și Billie Jean King apar în trailerul documentarului care ilustrează viața și cariera lui Ilie Năstase

În trailerul lansat de curând, Rafael Nadal vorbește despre Ilie Năstase cu un ton elogiativ. „Cred că Năstase este unul dintre marile genii ale sportului nostru. Una dintre primele vedete ale tenisului,” a spus Nadal. 

„Asta era magia lui. Te obliga să îi faci jocul,” a punctat Boris Becker, într-una dintre intervențiile avute în documentar. 

„În 1972, viața lui a fost foarte tumultoasă. Te întrebai tot timpul oare ce se mai poate întâmpla,” a precizat Billie Jean King, jucătoare care a câștigat șapte titluri de mare șlem în proba individuală, în anii '70. 

În 2022, Festivalul de Film Internațional de la Cluj-Napoca a arătat un segment de 15 minute din documentarul care își va consemna premiera în primăvara anului 2024. 


Trailerul documentarului „Nasty”: ce spun Nadal și Becker despre Ilie Năstase

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!