GALERIE FOTO Joacă Simona Halep tenis în 2024? Răspunsul dat de Ilie Năstase

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 08 Februarie 2024, 09:35
Data actualizarii: Joi 08 Februarie 2024, 09:35

Ilie Năstase a vorbit despre echipa națională de fotbal a României, dar și despre Simona Halep, într-un interviu acordat exclusiv PRO TV și Sport.ro. 

Ilie Năstase (77 de ani) a vorbit despre echipa națională de fotbal a României, dar și despre Simona Halep, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro.

Primul număr 1 ATP nu s-a avântat în a oferi un răspuns concret referitor la situația constănțencei în anul următor. Multiplul campion de Grand Slam a afirmat că nu a mai ținut legătura cu fostul număr 1 WTA. 

Ilie Năstase, întrebat dacă revine Simona Halep în 2024: „Nu știu, mă depășește.”

„Nu știu, mă depășește. Cât știți dumneavoastră știu și eu. Până în martie nu știm nimic. Nu am mai vorbit cu ea,” a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro. 

„Înseamnă mult. De mult nu ne-am mai calificat, iar calificarea asta le dă speranțe tinerilor, care vin din spate. Trebuie să jucăm bine, cu oricine am cădea în grupe. Chiar dacă mâncăm bătaie, măcar să facem un joc bun,” a adăugat Năstase. 

Ion Țiriac s-a referit la calificarea echipei naționale de fotbal a României la EURO 2024 ca la o „gură de aer” pentru sportul românesc.

Întrebat dacă va face deplasarea în Germania pentru a asista din tribune la partidele României din faza grupelor Campionatului European de fotbal, miliardarul român a răspuns, zicând: „Este o gură de aer senzațională pe care această echipă a dăruit-o poporului român. Pe mine, echipa României de fotbal m-a costat enorm,” a punctat Ion Țiriac, în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro. 

„De fiecare dată când avea un meci, ajungeam dimineață în țara aia și plecam seara înapoi, pe vremea când ne calificam și eram în primele 5-10 în lume.

În mod normal, ar trebui să mă duc, cum ar fi trebuit să mă duc și la Campionatul Mondial de Rugby. Depinde de cât timp voi avea în perioada aceea,” a adăugat Ion Țiriac.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!