Boris Becker Holger Rune Tenis ATP Wimbledon 2024 Tenis

Boris Becker îl antrenează pe Rune, dar e interzis la Wimbledon: cel mai tânăr campion din istorie, într-o situație incredibilă

Boris Becker a avut doar 17 ani și 28 de zile când a devenit campion al turneului de la Wimbledon, în 1985. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 11:15
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 11:13

Boris Becker a decis să înceapă o colaborare cu Holger Rune, fostul elev al antrenorului Simonei Halep, Patrick Mouratoglou.

Cel mai tânăr campion din istoria competiției de mare șlem din Marea Britanie va avea interzis în ediția 2024 a Wimbledon, în urma eliberării sale condiționate din închisoare.

Boris Becker are interdicție pe teritoriul Regatului Unit

Actualmente, Becker rămâne cu interdicția de a păși pe teritoriul britanic, informează Standard

În aprilie 2022, Boris Becker a fost găsit vinovat de ascunderea unor active și împrumuturi în valoare de 2,5 milioane de lire sterline, faptă făcută de german pentru a evita plata unor datorii.

Cel mai tânăr campion al turneului de la Wimbledon, Boris Becker a declarat că numărul sportivilor care se dopează în tenis este mult mai mare decât cel cunoscut oficial. 

Boris Becker: „Jucătorilor din anumite țări li se spune când urmează un test anti-doping.”

Fostul tenismen german a vorbit și despre standardul dublu aplicat de reprezentanții ITIA și WADA, care tratează cu o mai mare strictețe sportivii din estul Europei, în timp ce anumiți jucători din țări precum SUA sunt avertizați din timp referitor la viitoarele teste anti-doping, care, conform regulamentului aplicat pentru vizitele la domiciliu, trebuie să rămână inopinate. 

„Am auzit că se folosesc și măsuri diferite. Jucătorilor din anumite țări li se spune sau sunt informați că urmează un test antidoping. Nu vreau să dau numele jucătorilor și țărilor acum, dar este un 'secret cunoscut' de toată lumea că se aplică standarde duble.

Bineînțeles, acest lucru nu este acceptabil. Toată lumea trebuie să fie tratată în mod egal. Fie că este vorba de un nume mare sau de un jucător din America, România, Germania sau Serbia. Este singura modalitate de a scăpa de oile negre. Cred că există semnificativ mai multe oi negre decât știm cu toții,” a transmis Boris Becker pentru Eurosport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!