Aryna Sabalenka Razboi ucraina Tenis WTA Tenis

GALERIE FOTO Bielorusa Aryna Sabalenka îi avertizează pe cei care o critică pentru războiul din Ucraina

Aryna Sabalenka a afirmat că se simte mai bine din momentul în care a ales să se concentreze pe tenis, lăsând în plan secund gândul războiului. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 11 Mai 2023, 08:17
Data actualizarii: Joi 11 Mai 2023, 08:17

Aryna Sabalenka (25 de ani, 2 WTA) a revenit cu o nouă declarație despre războiul din Ucraina

Sportiva bielorusă - campioană en-titre a Openului Australian a afirmat că se simte mai bine din momentul în care a ales să se concentreze asupra ei înșiși și pe tenis, lăsând, în consecință, deoparte gândul războiului din Ucraina.

Sabalenka: „Sunt mulțumită că ni se permite să jucăm. Eu nu am făcut niciun rău Ucrainei.”

„Cei care ne-au urât înainte pentru locul nostru de origine încă ne urăsc. Asta nu s-a schimbat și nu cred că se va modifica, din cauza situației (războiului din Ucraina). 

Sunt mulțumită că ni se permite să jucam, că WTA-ul face tot ce poate pentru a gestiona situația în cel mai bun mod posibil.

Singurul lucru care s-a schimbat în cazul meu e că m-am oprit din a mă mai gândi la asta. Am început să mă concentrez asupra mea însămi și să înțeleg că nu am făcut niciun rău Ucrainei.

Nu e nici vina mea, nici a sportivilor ruși ori belaruși. Suntem doar sportivi care practică aceste discipline. Unicul lucru care mă ajută e să rămân concentrată pe tenis,” a declarat Aryna Sabalenka, la Roma, într-o intervenție culeasă de UbiTennis


Victor Hănescu elucidează misterul: ce s-a întâmplat între el și fanii care l-au scos din sărite, la Wimbledon

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!