”A durut al naibii de tare, mi-a venit să urlu!” Ana Bogdan, reacție sfâșietoare după cel mai lung meci din istoria US Open 

Ana Bogdan Ana Bogdan Rebeka Masarova cel mai lung meci US Open 2021 Tenis ”A durut al naibii de tare, mi-a venit să urlu!” Ana Bogdan, reacție emoționantă după cel mai lung meci din istoria USO
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 19:56
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 20:06

Ana Bogdan a scris un text emoționant după ce a pierdut cel mai lung meci din istoria Openului American. 

Ana Bogdan a jucat cel mai lung meci din istoria turneelor feminine derulate la US Open, dar fără succes: sportiva din România a cedat confruntarea cu Rebeka Masarova, scor 7-6, 6-7, 6-7, deși a condus cu set și 4-1 și a avut două mingi de meci în tiebreak-ul setului trei.

Dărâmată după cel mai dureros eșec al anului, care a lăsat-o atât epuizată din punct de vedere fizic, cât și demoralizată, Ana Bogdan le-a împărtășit fanilor tenisului românesc cum s-a simțit una dintre cele mai neplăcute înfrângeri ale carierei sale de jucătoare profesionistă de tenis. 

Meciul Ana Bogdan vs. Rebeka Masarova a durat 3 ore și 40 de minute 


”5 mingi de meci salvate și 2 pierdute de-ale mele. La ultima minge de meci a mea au lipsit câțiva milimetri pentru că mingea să atingă linia și să pot gustă victoria. Și nu a fost să fie. A durut al naibii de tare, și încă doare, căci nu a fost moment în care să nu cred sau să nu lupt până la final.
Și așa se întâmplă când faci totul cu sufletul, le simți pe toate la cel mai intens nivel, absorbi totul. Și când se termină ultimul punct, dar nu în favoarea ta, după tot ceea ce ai trăit acolo, simți că îți fuge pământul de sub picioare, nu mai auzi bine, nu mai vezi bine, simți doar presiune mare în cap și în urechi și parcă toate durerile ce le aveai ți se amplifică. Simți că ai dat totul și totuși nu a fost suficient, mai puteai și mai trebuia. 

Ai avut dureri mari în tendoanele achiliene de în unele momente abia mai puteai călca, dar ți-ai spus în fiecare clipă că poți și că dacă mintea duce, duce și corpul, ai simțit că de două ori ți-a venit să vomiți de la efort, însă ți-ai spus că eșți puternică și poți continua, că poți lupta indiferent cât este de greu. Ai început când era lumină și plin de lume care strigă pentru ține, alte meciuri care se jucau pe terenurile de lângă ține, iar acum e noapte, e gol și liniște.

Ana Bogdan: ”Am avut dureri mari de în unele momente abia mai puteam călca!”


Ești tu cu tine și te întrebi de ce. Și îți vine să urli și să plângi până nu mai ai lacrimi. Că știi că au lipsit acei câțiva milimetri. Și știi cât de mult ți-ai dorit să joci în turneul asta cât mai mult, căci e turneul tău preferat și mereu ți-a plăcut să joci aici. 

Dar mai știi apoi și că ai puterea să te ridici de unde ești, ai puterea să mergi mai departe, ai puterea să o iei de la capăt, să îți depășești alte limite și alte limite și când te ridici de acolo, pășești altfel, cu credință în Cel de Sus, căci atunci când ai acea credință, nu te poate doborî nimic și știi că vei reveni și mai puternică decât ai fost și că indiferent cât de greu și negru pare totul acum, în final va fi bine, poate mai bine decât ai visat și ti-ai imaginat. 

Așa că mă scutur, mă ridic, zâmbesc și merg înainte.

Ceva timp am să le acord tendoanelor că să fiu bine și să mă pot întoarce cât mai curând pe teren, acolo unde mi-e drag, mi-e bine și sunt acasă,” a fost textul emoționant publicat de Ana Bogdan pe Facebook

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!