Tenis

21 de tatuaje la 20 de ani: una dintre cele mai sexy sportive ale Romaniei, Andreea Prisacariu explica motivele din spatele tatuajelor 

Andreea Prisacariu a povestit cum a ajuns sa aiba 21 de tatuaje la varsta de 20 de ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Decembrie 2020, 14:45
Data actualizarii: Joi 03 Decembrie 2020, 14:52

La 20 de ani, Andreea Prisacariu este una dintre tinerele jucatoare de tenis din Romania care promit un viitor prosper in WTA, sportiva nascuta la Bucuresti avand in palmares doua titluri ITF. Sportiva s-a facut cunoscuta si prin numeroasele tatuaje pe care le are, despre care s-a destainuit intr-un interviu acordat Gazetei. 

"Am 21 de tatuaje. Lupul de pe bratul stang e animalul meu salbatic favorit. E impartit in jumatate: o jumatate e partea mea buna, iar cealalta e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat in 2013. E un soare, consider ca ma protejeaza de rele. Pe antebrat am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic sarpe pe ceafa. Pe glezne mai am niste stele si o semiluna. 

  • Andreea Prisacariu sexy

Mai am o flacara, o coroana. Toate inseamna cate ceva foarte puternic pentru mine. N-am cum sa le regret. Fac parte din mine, au facut parte din familia mea, ma reprezinta. Abia astept sa fiu o mireasa tatuata," a declarat jucatoarea in varsta de 20 de ani pentru GSP. 

Andreea Prisacariu (586 WTA) este actualmente o jucatoare de nivel ITF, circuit in care a castigat doua turnee in 2019, la Tabarka, Tunisia. Au fost doua competitii organizate in decursul a 12 zile in aceeasi locatie, iar Prisacariu a pierdut doar doua seturi in cele zece meciuri castigate, intregistrand in acest interval si trei victorii in care a pierdut un singur game. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies